Connect with us

HANDBAL

HC Zalău se întoarce fără puncte de la Buzău

Gruparea condusă de Gheorghe Tadici a făcut o primă repriză bună, în care a ţinut aproape de echipa gazdă. Şi în partea secundă, sălăjencele s-au apropiat la un singur gol în minutul 43. Însă, finalul a fost de coşmar, iar în ultimele 16 minute, zălăuancele au marcat doar două goluri şi Gloria Buzău avea să se impună la şapte goluri diferenţă…


HC Zalău a avut parte de un nou meci greu, în faţa unui adversar dificil, SCM Gloria Buzău. În ultimele cinci confruntări directe, gruparea din Buzău a reuşit să se impună de fiecare dată. SCM Gloria venea după două rezultate negative în campionat şi dorea să iasă din această pasă proastă în faţa sălăjencelor. De cealaltă parte, HC Zalău nu a mai câştigat de la începutul lunii decembrie, iar în ultimele 8 jocuri a obţinut un singur puncte.

Începutul partidei a aparţinut gazdelor, iar după primele zece minute, buzoiencele s-au desprins la trei goluri, scor 5 – 2, însă, golurile lui Emilja Lazic şi Roberta Stamin au redus din handicap şi Zalăul s-a apropiat din nou la un singur gol.

Această diferenţă de un gol avea să persiste pe tabelă până în minutul 20 când Emilja Lazic a marcat golul 7 al zălăuancelor, iar tabela arăta 8 – 7 pentru Gloria.

Însă, pentru echipa lui Tadici a urmat o secetă de 8 minute, iar gazdele s-au desprins la 11 – 7, iar până la pauză, scorul era 12 – 9 în favoarea echipei gazdă.

După reluarea jocului, diferenţa de pe tabelă a crescut la cinci goluri în favoarea echipei din Buzău, scor 14 – 9 sau 15 – 10, Însă, Alexandra Prycop, Andreea Mihart, Toth Krisztina şi Roberta Stamin au marcat, era 15 – 14 şi Zalăul a intrat din nou în joc.

Dar, din păcate pentru HC Zalău, în ultimele 16 minute de joc, echipa lui Tadici a marcat doar două goluri, iar SCM Gloria Buzău a profitat de lipsa de inspiraţie în atac a zălăuancelor şi în final avea să se impună cu 23 – 16.

După acest joc, HC Zalău trebuie să strângă rândurile pentru că peste doar două zile are un nou meci extrem de dificil. Astfel, miercuri, 15 martie, sub Meseş vine campioana Rapid Bucureşti. Partida va avea loc cu începere de la ora 17.00 şi va fi la TV, în direct pe ProArena.

SCM Gloria Buzău – HC Zalău 23 – 16 (12 – 9)

HC Zalău: Paula Teodorescu, Viorica Ţăgean, Alexandra Popescu – Alexandra Prycop (3 goluri), Emilja Lazic (3), Andreea Mărginean (2), Andryana Naumenko (2), Toth Krisztina (2), Roberta Stamin (2), Ioana Bălăceanu (1), Andreea Mihart (1), Diana Nichitean, Bianca Berbece, Gabriela Vrabie, Florentina Moisin şi Andreea Bujor. Antrenor: Gheorghe Tadici

Sursa foto: Gloria Buzău Handbal

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in HANDBAL