Connect with us

BOX

FOTO. S-a încins ringul din sala de box de la CSM Zalău

Sâmbătă, în sala de box de la Stadionul Municipal au participat la sparinguri peste 60 de sportivi de la 10 cluburi din zonă. A fost un maraton de 4 ore, iar în ring au urcat atât băieţii, cât şi fetele


Sâmbătă, 11 martie, la sala de box de la Stadionul Municipal a avut loc ediţia a III-a a Galei Începătorului, o gală de sparinguri.

Au onorat cu prezenţa nu mai puţin de 65 de sportivi de la 10 cluburi din zonă, CS Universitatea Cluj, CS Univers Cluj, CSM Cluj, Speranţa Jucu, Restart Satu Mare, BC Lia Luk Dej, SCM Zalău, Box Club MLG Zalău, ACS Singul Sălăjean Zalău şi CSM Zalău.

A fost un maraton de 4 ore cu sparinguri, iar arbitri care au oficiat meciurile au fost Laurenţiu Lăpuşte şi Mircea Hărăstăşan.

“Mulţumim arbitrilor pentru ajutor şi bineînţeles, felicitări sportivilor cu evoluţii foarte bune, amintind pe Rareş Grama, cel mai grumos şi spectaculos meci al galei, Kaloo Alexandra, Iulia Sava, Radu Puie, Alex Puie, Ciurbe Dasaev, Leon Teglaş, Luca Fărcaş şi Mihai Pop. Au fost sparinguri foarte benefice pentru dezvoltarea sportivilor, dar şi pentru verificarea nivelului de pregătire”, ne-a declarat Adrian Popuţea, antrenorul de la CSM Zalău.

Pentru pugiliştii sălăjeni urmează Cupa Sibiană, în perioada 24 – 25 martie.


loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in BOX