Connect with us

DIVIZIA A2

Turneul al V-lea din Divizia A2 are loc la Zalău la final de săptămână. PROGRAMUL turneului

Sala sporturilor din Zalău va fi gazda turneului al cincilea din cadrul Seriei Vest a campionatului din Divizia A2. SCM Zalău II se va duela cu CS ProVolei Arad, ACS ProVolei Oradea şi CS Oţelu Roşu. Turneul va debuta vineri, de la ora 16.00


Echipa secundă de la SCM Zalău are un parcurs bun în Divizia A2, chiar dacă se află la primul sezon. Formată în majoritate din tineri voleibalişti sălăjeni de perspectivă, SCM se află pe locul al treilea în campionat şi jucătorii cresc de la meci la meci, spre satisfacţia antrenorului Ovidiu Teuşan şi a conducerii clubului. Scopul acestei formaţii este de a oferi meciuri în picioare pentru jucătorii care evoluează mai puţin la prima echipă sau pentru tineri de perspectivă care ar putea face pasul spre echipa mare.

Campionatul Diviziei A2 se desfăşoară sub formă de turnee, iar până în prezent s-au desfăşurat patru turnee, iar SCM a reuşit cinci victorii. La ultimul turneu, băieţii pregătiţi de Ovidiu Teuşan au reuşit surpriza şi au “răpus” liderul CSU UV Timişoara, grupare neînvinsă până la acea partidă.

Tinerii voleibalişti de la SCM Zalău vor să aibă o prestaţie deosebită şi la finalul acestei săptămâni, când vor evolua la turneul al cincilea, turneu care va avea loc chiar la Zalău, la finalul acestei săptămâni.

Sala Sporturilor din municipiu va găzdui partidele ultimului turneu din Seria Vest a Diviziei A2. Vor fi 6 meciuri interesante, la care publicul iubitor de volei este aşteptat în număr cât mai mare.

Turneul ce se va desfăşura în perioada 10 – 12 martie va debuta vineri după-amiază, de la ora 16.00, cu confruntarea dintre CS ProVolei Arad şi CS ProVolei Oradea. Primul meci al zălăuanilor va avea loc tot vineri, de la ora 18.00, în compania celor de la CS Oţelu Roşu.

SCM Zalău va mai juca sâmbătă, de la ora 17.00 cu CS ProVolei Arad, pentru ca duminică, de la ora 14.00, să se dueleze cu CS ProVolei Oradea, în utlimul meci al turneului.

Sursa foto: Doar Volei


Program

Vineri, 10 martie:

Ora 16:00: CS Provolei Arad-CS Provolei Oradea;

Ora 18:00: SCM Zalău-CS Otelu Roșu

Sâmbăta, 11 martie:

Ora 17:00: SCM Zalău-CS Provolei Arad

Ora 19:00: CS Otelu Roșu-CS Provolei Oradea

Duminică, 12 martie:

Ora 12:30: CS Provolei Arad – CS Otelu Roșu

Ora 14:30: SCM Zalău-CS Provolei Oradea

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in DIVIZIA A2