Connect with us

BOX

Diana Tănăsescu se pregăteşte la lotul naţional pentru Europenele din Armenia

Pugilista de la CSM Zalău a fost din nou convocată la lotul naţional al României, acolo unde se va pregăti intens pentru Campionatul European de tineret ce urmează să debuteze la finalul lunii aprilie


Diana Tănăsescu a fost desemnată cel mai bun sportiv al judeţului Sălaj la probele olimpice în anii 2021 şi 2022, la egalitate cu tenismenul Patrik Bolduţ. Pugilista de la CSM Zalău ţinteşte sus şi în acest an şi îşi doreşte să repete, cel puţin, performanţele de anul trecut, dacă nu chiar să le depăşească. Sportiva din Şimleu Silvaniei s-a pregătit intens în această perioadă şi chiar a fost convocată la lotul naţional în vederea participării la Dracula Open la Arad, cel mai tare turneu de copii şi juniori din Europa.

După competiţia de la Arad, Diana a revenit “acasă” şi s-a pregătit pe plan local, iar la începutul acestei luni a plecat din nou la Bucureşti, pentru a se prezenta la Complexul Sportiv Naţional “Lia Manoliu” în vederea participării la acţiunile lotului Naţional de box tineret feminin. 

Sportiva se va pregăti intens în această perioadă pentru participarea la Campionatul European, competiţie ce va debuta la finalul lunii aprilie.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in BOX