Connect with us

FOTBAL

Florin Fărcaş: “Mergem în Trivale să recuperăm punctele pierdute cu UTA”

Antrenorul Silvaniei crede că elevii săi au capacitatea de învinge la Piteşti, acolo unde anul trecut au suferit cea mai usturătoare înfrângere de la promovarea în Liga a II-a.

În cele două partide disputate în deplasare, cu Florin Fărcaş pe banca tehnică, FC Silvania a avut prestaţii bune. Dacă deplasarea de la Iaşi s-a soldat cu un eşec nemeritat, victoria de la Alba Iulia a reaprins speranţele sub Măgură. În ciuda eşecului cu UTA, suferit de şimleuani în propriul fief, oficialii cred că George Petcuţ şi compania pot continua cu succes şirul prestaţiilor bune de pe terenuri străine.

“Vom încerca să reparăm din greşelile făcute etapa trecută şi mergem în Trivale să recuperăm punctele pierdute în meciul cu UTA. E adevărat că FC Argeş se află în criză mare de puncte, dar eu am încredere că putem scoate un rezultat bun. Pentru noi e important orice punct. Cu puţină atenţie şi mult entuziasm, cele trei puncte ne pot sta la îndemână. Suntem mai încrezători decât altădată”, a menţionat antrenorul Florin Fărcaş.

Şi preşedintele Ioan Gurzău are încredere în fotbaliştii Şimleului, cu atât mai mult cu cât apropierea faţă de capitală ar putea atrage în tribune impresari, aflaţi în căutarea tinerelor talente. “Pentru mulţi dintre ei va fi o şansă importantă de afirmare. Câţiva se află deja în atenţia unor cluburi de primă ligă, iar acum vor fi aţintite multe priviri asupra lor, astfel că ar fi păcat să nu confirme”, a concluzionat şeful grupării de sub Măgură.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in FOTBAL