Connect with us

DIVIZIA A2

SCM Zalău II răpune liderul Seriei Vest din Divizia A2

Băieţii lui Ovidiu Teuşan au reuşit să administreze prima înfrângere a liderului CSU UV Timişoara în acest campionat. Gruparea de sub Meseş a trecut de lider chiar la Timişoara, în cadrul celui de-al patrulea turneu din liga secundă


Tineri voleibalişti sălăjeni care evoluează pentru SCM Zalău II în Divizia A2 cresc de la meci la meci, iar sub comanda antrenorului Ovidiu Teuşan, gruparea de sub Meseş impresionează încă din primul sezon. După primele trei turnee, SCM Zalău se află pe locul 3 în Seria Vest din A2, iar la turneul al patrulea, desfăşurat la finele săptămânii trecute, zălăuanii au reuşit două victorii importante.

Băieţii lui Ovidiu Teuşan au reuşit să învingă liderul seriei, CSU UV Timişoara, singura echipă neînvinsă din campionat. Zălăuanii au trecut în cinci seturi de gruparea din Timiş, chiar la Timişoara.

O altă victorie obţinută la turneul din weekend-ul trecut a fost în faţa celor de la ProVolei Arad. În ultima zi a turneului, gruparea de sub Meseş a cedat cu Pro Volley Oradea şi a terminat turneul cu două victorii.

În urma rezultatelor înregistrate, echipa pregătită de Ovidiu Teuşan rămâne pe locul 3 în Seria Vest, dar mai important, tinerii noştri jucători încep să lege victoriile.


Rezultatele înregistrate la turneul de la Timişoara:

SCM Zalău – ProVolei Arad 3 – 0

CSU UV Timişoara – SCM Zalău 2 – 3

SCM Zalău – Pro Volley Oradea 1 – 3

SCM Zalău II: Vlad Vasian, Daniel Bode,   Andrei Ana, Silviu Grigoraş, Szabo Krisztian, Ştefan Ciocan, Patrick Verdeş, Rareş Grosoş, Cristian Porumb, Rareş Alexa, Alex Jurge, Cezar Abraham, Paul Gudea. Antrenor: Ovidiu Teuşan


loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in DIVIZIA A2