Connect with us

JUNIORI

Academia de Volei “Lazăr Marius”, calificare en-fanfare la turneul semifinal de minivolei

În faza grupelor, echipa pregătită de Marius Lazăr a obţinut 12 victorii din tot atâtea posibile, reuşind o calificare la pas la turneul semifinal din Campionatul Naţional de minivolei


La finele săptămânii trecute a avut loc şi ultimul turneu din Campionatul Naţional de Minivolei, iar Academia de Volei “Lazăr Marius” a obţinut  o calificare en-fanfare la turneul semifinal. Gruparea condusă de Marius Lazăr a reuşit să obţină nu mai puţin de 12 victorii din tot atâtea meciuri disputate.

Ultimul turneu a avut loc la Dej, în perioada 18 – 19 februarie. Academia de Volei “Lazăr Marius” a participat alături de CSS LAPI Dej, CSS Zalău şi CSS 2 Baia Mare, meciurile desfăşurându-se în sala de sport a Liceului Teoretic “Alexandru Papiu Ilarian” Dej.

Academicienii sălăjeni au obţinut victorii pe linie, reuşind să treacă fără probleme de CSS 2 Baia Mare şi CSS Zalău. În ultimul meci, elevii lui Marius Lazăr au avut o comportare excelentă în meciul cu CSS LAPI Dej, reuşind să câştige meciul în cinci seturi.

Deşi gruparea din Dej a cam dominat întrecerile de copii în trecut, iată că Academia de Volei “Lazăr Marius” opreşte această supremaţie, câştigând Seria E cu victorii pe linie.

Ce-i drept, echipa din Dej, dar şi CSS 2 Baia Mare sunt echipele alături de care Academia de Volei “Lazăr Marius” a obţinut calificarea la turneul semifinal.

Rezultatele turneului de la Dej:

CSS Zalău – CSS LAPI Dej               0 – 3

AV Lazăr Marius – CSS 2 B. M.    3 – 1

CSS LAPI Dej – CSS 2 B. M.           3 – 0

CSS Zalău – AV Lazăr Marius        0 –  3

AV Lazăr Marius – CSS LAPI Dej 3 – 2

CSS 2 Baia Mare – CSS Zalău        3 – 0

Academia de Volei Lazăr Marius: George Sabou, Andrei Rocaş-Pop, Matei Lungu, Darius Andreicuţ, David Trif, Vlad Mureşan, Raul Darolţi, Darius Rus, Maximilian Talpoş, Matei Faur, Andrei Meseşan şi Rareş Bica. Antrenor: Marius Lazăr

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in JUNIORI