Connect with us

JUNIORI

Academia de Volei “Lazăr Marius” obţine prima victorie în “Elită”

Cadeţii “academicieni” au reuşit să se impună cu 3 – 1 în faţa celor de la LPS CSS Suceava, fiind prima victorie obţinută în Grupa “Elită”. La final de săptămână, cadeţii de la CSS Zalău au avut liber. Fetele de la Şimleu au evoluat la Viitorul Borş, în Grupa Elită, în timp ce juniorii de la CSS Zalău s-au impus cu 3 -1 în faţa celor de la CSS Caransebeş


Finele săptămânii trecute a venit cu noi meciuri pentru voleiul juvenil din judeţul Sălaj. Au avut activitate grupele de cadeţi şi de juniori de la CSS Zalău, Academia de Volei “Lazăr Marius”, dar şi fetele de la ACS Silvania Sport Şimleu Silvaniei. A fost un final de săptămână important pentru Academia de Volei “Lazăr Marius”, asta deoarece, tinerii academicieni au reuşit să obţină prima victorie în Grupa “Elită”.

După eşecul cu CSS Avram Iancu Ştei, Academia s-a redresat rapid şi a obţinut primul succes din această fată a campionatului cu LPS CSS Suceava, scor 3 – 1.

Elevii lui Marius Lazăr au pierdut primul set, scor 15 – 25, dar aveau să le câştige pe următoarele trei, scor 25 – 19, 25 – 19 şi 25 – 18. După această victorie, Academia de Volei “Lazăr Marius” a urcat pe locul 4 în clasamentul Seriei B, cu trei puncte acumulate. Lider este CSM Bucureşti A (9 puncte), pe locul 2 se află CSS Avram Iancu Ştei (6 puncte), podiumul fiind completat de CSM Bucureşti B (5 puncte). Sub Academie în clasament se află LPS CSS Suceva şi CSS Botoşani.

Dacă voleibaliştii cadeţi de la CSS Zalău au avut liber, colegii lor mai mari au avut de disputat un meci contra celor de la CSS Caransebeş.

Băieţii pregătiţi de Bogdan Nicolae au reuşit să se impună cu 3 – 1, bifând astfel a doua victorie consecutivă în Grupa Perspectivă, acolo unde CSS Zalău este lider în Seria A. Şi fetele de la ACS Silvania Sport Şimleu Silvaniei au avut meci la finalul săptămânii trecute, în deplasare la CSS Viitorul Borş, meci pierdut de şimleuance scor 3 – 1, după ce au condus cu 1 – 0 la seturi.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in JUNIORI