Connect with us

HANDBAL

Etapă prolifică pentru junioarele III de la CSS Zalău şi HC Valeria Motogna Zalău

Ambele echipe au reuşit să obţină victorii importante prin care îşi consolidează poziţiile în clasament. CSS Zalău s-a impus cu Atletik Satu Mare, în timp ce HC Valeria Motogna a trecut de CSS 2 Baia Mare


După o pauză de mai bine de o lună de zile, s-au reluat Campionatele Naţionale din handbalul juvenil, acolo unde judeţul Sălaj este reprezentat de către trei echipe, CSS Zalău, HC Valeria Motogna Zalău şi HC Dinamyc Zalău, toate având echipe la mai multe categorii de vârstă.

La finele săptămânii trecute, campionatul de junioare III a ajuns la etapa a XV-a din sezonul regulat. A fost un weekend prolific pentru ambele echipe sălăjene din acest campionat, atât HC Valeria Motogna Zalău, cât şi CSS Zalău reuşind să obţină victorii importante.

Clubul Valeriei Motogna a reuşit să treacă cu 22 – 16 de ACS KKS Camin Satu Mare, în timp ce elevele Liviei Sabou s-au impus cu 42 – 30 în faţa celor de la Atletik Satu Mare. Este a doua victorie din acest an pentru CSS Zalău, după succesul din deplasare, din etapa trecută, de la ACS Alpha Oradea.

După 15 etape scurse din campionat, HC Valeria Motogna se află pe locul 4, în timp ce CSS Zalău se situează cu o poziţie mai jos. 10 echipe sunt în Seria L, din care fac parte cele două echipe sălăjene.

Începutul de an nu este unul prolific pentru junioarele I de la CSS Zalău, acestea suferind două eşecuri în primele două partide ale acestui an cu CSS Viitorul Cluj şi CSS 2 Baia Mare. CSS Zalău se află pe locul 6 în Seria F, după 12 etape disputate.

Campionatul Naţional de junioare II se va relua la finalul acestei săptămâni, urmând ca atât HCVM Zalău, cât şi CSS Zalău să evolueze pe teren propriu cu Gloria Bistriţa, respectiv CSS 2 Baia Mare.

Nici băieţii de la HC Dinamyc (juniori I) nu au un început de an prea norocos, iar la reluarea campionatului au pierdut în deplasare la Academiai Minaur Baia Mare, iar la finele acestei săptămâni urmează să primească vizita liderului AHC Potaissa Turda.

După o pauză de aproape trei luni, se va relua şi Campionatul Naţional de Juniori II. HC Dinamyc Zalău va primi vizita celor de la Academia Minaur Baia Mare.

Junioare III:

HC Valeria Motogna – ACS KKS Camin Satu Mare 22 – 16 (7 – 7)
CSS Zalău – Atletik Satu Mare 42 – 30 (19 – 14)

Junioare I:

CSS Zalău – CSS 2 Baia Mare 30 – 39 (17 – 18)

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in HANDBAL