Connect with us

DIVIZIA A1

SCM Zalău, meciuri din 3 în 3 zile până la final de retur!

În doar trei săptămâni, formaţia zălăuană va susţine nu mai puţin de şapte meciuri oficiale. În campionat, zălăuanii vor juca cu Steaua, CSM Suceava, U Cluj, SCM Craiova, Unirea Dej şi Rapid, urmând să mai susţină şi returul din sferturile Cupei cu Dinamo


Două partide la interval de trei zile a susţinut SCM Zalău săptămâna trecută. Mai întâi a jucat acasă cu Ştiinţa Bucureşti, după care a fost prezentă la Constanţa pentru jocul cu CSM. După o astfel de depasare lungă, zălăuanii au timp să se refacă, având în vedere că următorul joc este programat sâmbătă, cu Steaua Bucureşti. Urmează însă o perioadă şi mai dificilă, deoarece în următoarele trei săptămâni, SCM Zalău va susţine şapte meciuri oficiale. Practic, vor fi jocuri la intervale de trei zile, şase dintre ele fiind în campionat, iar unul în Cupa României.

După jocul cu Steaua din 11 februarie, SCM Zalău va juca cu Dinamo, miercurea viitoare, în returul sferturilor Cupei României. Pe 18 februarie va urma un joc în deplasare la CSM Suceava, urmând ca pe 22 februarie să aibă loc duelul de la Zalău cu Universitatea Cluj.

Pe 25 februarie, SCM Zalău are parte de o deplasare grea la SCM Craiova, urmând ca ultimul meci din retur în faţa propriilor suporteri să îl susţină pe 1 martie, cu Unirea Dej. În ultima etapă din retur, SCM Zalău va juca la Bucureşti, cu Rapid.

Din cele şapte jocuri, patru vor avea loc pe teren propriu, însă SCM Zalău va avea de parcurs trei deplasări destul de lungi, la Suceava, Craiova şi la Bucureşti.

La două săptămâni după terminarea returului va începe faza a II-a a campionatului. În play-off se vor califica primele opt clasate, primele meciuri fiind programate pe 18 martie.

Programul Zalăului pe final de retur:

11.02: SCM Zalău –  Steaua Bucureşti

15.02: SCM Zalău – Dinamo Bucureşti (Cupa României)

18.02: CSM Suceava – SCM Zalău

22.02: SCM Zalău  – ”U” Cluj

25.02: SCMU Craiova – SCM Zalău

01.03: SCM Zalău – Unirea Dej

04.03: Rapid Bucureşti – SCM Zalău

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in DIVIZIA A1