Connect with us

Social

FOTO – Primarul Ionel Ciunt și administratorul public, Călin Forț, au făcut o plimbare cu autobuzul prin oraș

Primarul municipiului Zalău, Ionel Ciunt, a lăsat deoparte mașina și împreună cu administratorul public, Călin Forț, au făcut turul orașului cu autobuzul. Aceștia au vrut să se asigure că lucrurile se îndreaptă spre o direcție bună

Primarul municipiului Zalău, Ionel Ciunt, alături de administratorul public, Călin Cristian Forț, au efectuat în cursul zilei de azi, 6 februarie 2023, o deplasare prin municipiu, pe mijloacele de transport public în comun și la baza companiei Transurbis.

Ionel Ciunt a verificat mai multe aspecte privind acest serviciu destinat cetățenilor, constatând cu satisfacție că lucrurile se îndreaptă spre o direcție bună.

”Am vrut să mă asigur personal de câteva aspecte care țin de transportul în comun, în orașul nostru. Am verificat în teren respectarea programului și traseele pentru o parte din autobuzele aflate în trafic, igienizarea acestora și confortul pe care îl oferă călătorilor compania Transurbis prin flota de transport în comun pe care o folosește.

Am constatat cu satisfacție că lucrurile nu stau rău, sigur că există întotdeuana loc de mai bine, iar micile deficiențe constatate au fost discutate cu cei care conduc compania Transurbis și vor fi fără îndoială remediate”, a transmis Ionel Ciunt, primarul municipiului Zalău.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in Social