Connect with us

FOTBAL

CS Barcău Nuşfalău câştigă Cupa AJF la categoria Liga a IV-a

Gruparea pregătită de Adrian Damian şi Robert Goie a reuşit să obţină trofeul la tradiţionala competiţie organizată de Asociaţia Judeţeană de Fotbal Sălaj la început de an. În finală, CS Barcău a trecut de FC Chieşd


Cupa AJF este o competiţie tradiţională în judeţ, iar în acest an a ajuns la ediţia cu numărul 25. Echipele s-au înscris în număr mare la competiţia de fotbal în sală, iar la categoria Liga a IV-a au participat nu mai puţin de 9 echipe din 13 posibile. Au spus “PAS” acestei competiţii Luceafărul Bălan, AS Creaca Jac, Sportul Şimleu II şi Rapid Zimbor.

Prin urmare, cele 9 echipe participante au fost împărţite în două grupe, iar Someşul Someş Odorhei, FC Chieşd, Ardealul Crişeni şi SCO Jibou au făcut parte din Grupa A, în timp ce CS Barcău Nuşfalău, ACS Bănişor Peceiu, AS Juniorii Ip, AS Cosniciu şi Inter Cizer au format Grupa B.

Meciurile din Grupa A s-au desfăşurat sâmbăta trecută, în sala de sport de la Someş Odorhei, în timp ce jocurile din Grupa B au avut loc, tot sâmbăta trecută, în sala de sport de la Nuşfalău.

FC Chieşd şi CS Barcău Nuşfalău au câştigat grupele din care au făcut parte, în timp ce Ardealul Crişeni şi AS Juniorii Ip au fost echipele calificate în semifinale de pe locul al doilea.

Au fost meciuri echilibrate în “careul de aşi”, dar FC Chieşd a reuşit să treacă la limită de Juniorii Ip, în itmp ce CS Barcău Nuşfalău s-a impus la două goluri diferenţă în duelul cu Ardealul Crişeni. Meciurile din fazele superioare ale competiţiei s-au disputat în sala de sport de la Nuşfalău.

În duelul pentru locul 3, AS Juniorii Ip a trecut de Ardealul Crişeni.

În finala mare au ajuns CS Barcău Nuşfalău şi FC Chieşd, două echipe puternice şi care au oferit un joc calitativ. Însă, beneficiind şi de sprijinul suporterilor şi a “terenului propriu”, CS Barcău a fost echipa mai exactă şi care a obţinut victoria, astfel că ediţia 2023 a Cupei AJF, categoria Liga a IV-a, a fost câştigată de echipa din Nuşfalău.

Mai multe detalii, în ziarul Sportul Sălăjean din 8 februarie.


Semifinale:

FC Chieşd – AS Juniorii Ip 2 – 1

CS Barcău Nuşfalău – Ardealul Crişeni 3 – 1

Finala mică:

AS Juniorii Ip – Ardealul Crişeni 3 – 2

Finala:

CS Barcău Nuşfalău – FC Chieşd 3 – 1


loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in FOTBAL