Connect with us

FOTBAL

Juniorul Sergiu Elekes, promovat la echipa mare

La nici 18 ani, Sergiu Elekes face pasul spre fotbalul mare. Considerat unul dintre cei mai talentanţi juniori ai Zalăului, puştiul a semnat un contract de profesionist cu SCM Zalău

Echipa de juniori republicani A de la SCM Zalău face un sezon foarte bun. Elevii lui Alexandru Pop au terminat anul pe prima poziţie în play-off-ul Seriei a IX-a şi a toate şansele să câştige această fază a campionatului! Unul dintre cei mai importanţi jucători din lot este Sergiu Elekes, cel care a fost remarcat de mai mulţi antrenori.

Încă din toamna anului trecut, antrenorul său spunea că Elekes ar trebui să facă pasul spre echipa mare.

“Atât el, cât şi Sebastian Nicoaş, ar trebui să facă pasul spre echipa mare, deoarece ambii au demonstrat calităţi şi merită acest lucru. Ştiu că ei sunt în vizorul antrenorului de la seniori, dar totul depinde doar de ei”, spunea antrenorul Alexandru Pop.

Deşi SCM Zalău are nevoie de jucători cu experienţă în bătălia pentru calificarea în play-off, Sergiu Elekes a fost adus în această iarnă la echipa mare. Recent, el a semnat cu contract de profesionist şi conducerea clubului speră ca acesta să fie doar începutul, deoarece la grupele de juniori există şi alţi jucători cu calităţi, care în viitor ar putea face pasul cel mare.

“Juniorul 𝐒𝐞𝐫𝐠𝐢𝐮 𝐄𝐥𝐞𝐤𝐞𝐬 a semnat un contract de profesionist cu echipa noastră!🧑

Strategia pe termen mediu și lung a clubului nostru se bazează și pe formarea și promovarea spre fotbalul profesionist a juniorilor zălăuani și sălăjeni. În acest sens, la începutul acestui an, clubul nostru i-a oferit un contract de profesionist juniorului 𝐒𝐞𝐫𝐠𝐢𝐮 𝐄𝐥𝐞𝐤𝐞𝐬.✅

ℹ Născut la 𝟐𝟓.𝟎𝟑.𝟐𝟎𝟎𝟓, 𝐄𝐥𝐞𝐤𝐞𝐬 a început fotbalul la 𝐕𝐢𝐢𝐭𝐨𝐫𝐮𝐥 𝐙𝐚𝐥𝐚̆𝐮, iar în anul 2021, în momentul formării grupelor de juniori republicani, a ajuns la echipa noastră. Încă de la primele jocuri, talentul jucătorului a ieșit în evidență în meciurile în care a evoluat, astfel că 𝐒𝐞𝐫𝐠𝐢𝐮 𝐄𝐥𝐞𝐤𝐞𝐬 a fost remarcat de către mulți antrenori care l-au văzut.🕵🔝

✅ Astfel, din dorința de a-l ajuta să progreseze și să se dezvolte într-un mediu propice fotbalului de performanță, conducerea 𝐒𝐂𝐌 𝐙𝐚𝐥𝐚̆𝐮 și 𝐒𝐞𝐫𝐠𝐢𝐮 𝐄𝐥𝐞𝐤𝐞𝐬 au ajuns la un acord privind semnarea unui contract profesionist, ce vine ca o recunoștință și un sprijin oferit talentului și muncii depuse de jucător până acum la clubul nostru.

Totodată, ne dorim ca exemplul de muncă și seriozitate să fie urmat de cât mai mulți juniori din cadrul clubului, iar în perioada următoare să putem promova spre echipa de seniori cât mai mulți jucători din pepiniera proprie”, este comunicatul postat de club.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in FOTBAL