Connect with us

FOTBAL

Republicanii A de la SCM Zalău, şanse mari la câştigarea play-off-ului!

SCM Zalău U19 iernează în fotoliul de lider în play-off-ul Seriei a IX-a şi are toate şansele să câştige această fază a campionatului. Zălăuanii au un avantaj de 6 puncte faţă de ocupanta locului doi Gloria Bistriţa, când mai sunt de jucat şase etape

Campionatul se va relua în data de 18 martie 2023, iar SCM Zalău mai are de jucat cu Transilvania Bistriţa, Gloria Bistriţa, LPS Bistriţa, Unirea Dej şi de două ori cu Minaur Baia Mare.

”Dacă tot am ajuns aici vrem să câştigăm seria, dar campionatul încă nu este terminat. Mai sunt şase etape în primăvară şi trebuie să rămânem concentraţi. Sper să facem o pregătire bună în iarnă, care să ne ajute”, spune antrenorul Alexandru Pop.

Pentru parcursul avut în toamnă, juniorii A de la SCM Zalău merită şi mai multe aprecieri, având în vedere că au fost nevoiţi să joace pe un teren sub orice critică, la Treznea, unde de multe ori, suprafaţa de joc a fost aproape impracticabilă.

Condiţiile de joc lasă de dorit, însă antrenamentele le-am făcut la Titan Arena, unde există condiţii bune. Ne trebuie un teren de dimensiuni mari, iar aceşti băieţi merită un teren mai bun decât cel de la Treznea. Însă, aceste probleme se vor reglementa, iar din primăvară voi lua legătura cu cei de la Viitorul Zalău şi sper să putem juca la ei”, ne-a declarat Alexandru Pop.

Sebastian Nicoraş şi Sergiu Elekeş, la echipa mare?!

Rolul echipei de juniori este şi de a promova juniori spere echipa mare. După părerea antrenorului, doi jucători pot face pasul la gruparea antrenată de Cristian Lupuţ. Este vorba de Sebastian Nicoraş şi Sergiu Elekeş, care s-au aflat în vizorul echipei mari şi în sezonul trecut.

“Eu sper ca doi jucători să facă pasul la echipa mare. Sebastian Nicoraş şi Sergiu Elekes pot acest lucru şi au demonstrat. Ei sunt în vizorul antrenorului de la seniori, dar totul depinde doar de ei. Avem juniori cu calităţi, iar din spate vin copii talentaţi. Şi la grupa 2006 – 2007 avem juniori buni, dar trebuie să fim atenţi cu ei şi să le inducem o mentalitate sănătoasă”, spune Alexandru Pop.

Mai multe pe acest subiect, în ziarul Sportul Sălăjean.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in FOTBAL