Connect with us

DIVIZIA A2

Două victorii la turneul de la Oţelu Roşu pentru SCM Zalău II

Deşi nu a avut cel mai bun lot la dispoziţie, echipa secundă de la SCM Zalău a reuşit să obţină două victorii la turneul de la Oţelu Roşu, în faţa echipei gazdă, dar şi a celor de la ProVolei Arad. Singurul eşec a venit cu CSU UV Timişoara, liderul Seriei Vest din Divizia A2


Începând din acest sezon, SCM Zalău are şi echipă secundă care evoluează în Divizia A2, antrenorul echipei fiind Ovidiu Teuşan. Scopul acestei formaţii este de a oferi tinerilor sălăjeni şansa de a evolua la nivel de seniori, astfel încât, cei mai talentaţi să facă ulteiror pasul la echipa din prima ligă.

În aceste condiţii, rezultatele nu sunt pe primul plan, însă, toate succesele sunt ca un bonus, iar începutul de sezon este unul promiţător pentru zălăuani. SCM Zalău nu a participat la primul turneu şi la al doilea turneu a reuşit doar o victorie.

La finele săptămânii trecute, la Oţelu Roşu a avut loc al treilea turneu din Seria Vest a Diviziei A2, turneu la care au luat parte SCM Zalău, CS Oţelu Roşu, CSU UV Timişoara şi ProVolei Arad.

Pe parcursul celor două zile de turneu, echipele au jucat fiecare cu fiecare, iar formaţia pregătită de Ovidiu Teuşan a bifat două victorii cu 3 – 0 în faţa celor de la CS Oţelu Roşu şi CS ProVolei Arad.

Următorul turneu este programat în ultimul weekend din februarie şi va avea loc la Timişoara. Ultimul turneu o să fie la mijlocul lunii martie, la Zalău. Primele două echipe din această Serie şi primele două echipe din Seria Est ajung la turneul de promovare în Divizia A1.

După primele trei turnee desfăşurate, SCM Zalău se află pe locul 3 în Seria Vest, cu 9 puncte acumulate, trei mai puţin decât ProVolei Oradea, echipa de pe locul 2. Lider este CSU UV Timişoara, cu 27 de puncte.

“La acest turneu nu ne-am putut baza pe cel mai bun lot, dar ne-am descurcat onorabil. Obiectivul nostru este să dăm şansa tinerilor să evolueze cât mai mult la acest nivel de seniori. Dacă vom reuşi să ne calificăm la turneul de promovare, cu atât mai bine”, ne-a declarat Ovidiu Teuşan, antrenorul echipei.


Rezultatele înregistrate la turneul de la Oţelu Roşu:

SCM Zalău II - CSU UV Timişoara 0 – 3 (-18, -15, -19)

CS Oţelu Roşu – SCM Zalău 0 – 3 (-21, -16, -29)

SCM Zalău – ProVolei Arad 3 – 0 (21, 16, 23)

SCM Zalău II: Vlad Vasian, Daniel Bode, Andrei Crehul, Tudor Lazea, Răzvan Bordaş, Rareş Grosoş, Cristian Porumb, Cristian Zaha, Rareş Alexa, Severiu Nemeş, Alex Jurge, Cezar Abraham, Paul Gudea. Antrenor: Ovidiu Teuşan

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in DIVIZIA A2