Connect with us

BOX

Zălăuanii Cristian Terec şi Rareş Grama vor reprezenta România în duelul cu Serbia. Gala de box va avea loc în Arad

Cei doi pugilişti de la CSM Zalău vor boxa în cadrul galei ce va avea loc la finalul săptămânii, în oraşul Chişineu-Criş, judeţul Arad


Pugiliştii de la CSM Zalău trag tare la antrenamente încă din primele zile ale anului. Pauza a fost puţină, iar sportivii au revenit la pregătire dornici de muncă şi cu gândul la primele competiţii oficiale. Primele competiţii care vor avea loc sunt Cupa României la feminin şi Cupa României U22.

Dar, până la acele competiţii, pugiliştii de la CSM Zalău au participat la câteva sparringuri la sala de box de la Stadionul Municipal din Zalău. Pe lângă sportivii de la CSM Zalău, au mai participat pugilişti de la SCM Zalău, ACS Ringul Sălăjean Zalău, Box Club MLG Zalău, CSS Hunedoara şi Box Club Osvat Giris de Criş.

Au fost sparinguri reuşite pe care antrenorii clubului speră să le poată repeta săptămânal.

Mai mult, doi pugilişti de la CSM Zalău au fost selectaţi să reprezinte România la o gală de box ce va avea loc la finalul acestei săptămâni. Este vorba despre Cupa Chişineu-Criş, în judeţul Arad, gală structurată România vs Serbia.

Cristian Terec (66 kg – Tineret) şi Rareş Grama (66 kg – Juniori) sunt cei doi pugilişti de la CSM Zalău care au fost selectaţi să reprezinte România în cadrul acestei gale. Gala de la Chişineu-Criş va avea loc sâmbătă, 4 februarie.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in BOX