Connect with us

HANDBAL

Roberta Stamin ştie de ce a pierdut Zalăul la Bistriţa

Extrema de la HC Zalău consideră că diferenţa dintre cele două echipe a făcut-o greşelile neforţate ale echipei lui Tadici, care au oferit goluri uşoare bistriţencelor


HC Zalău are parte de cel mai dificil sezon din ultimii ani. Gruparea condusă de Gheorghe Tadici se luptă pentru salvarea de la retrogradare, iar după primele 14 etape se află pe loc de baraj.

În ultima rundă din Liga Florilor, gruparea de sub Meseş a pierdut clar confruntarea de la Gloria Bistriţa, iar duelurile încinse de altă dată, au fost mai degrabă la nivelul declaraţiilor venite de pe băncile tehnice.

În teren, Gloria a fost net superioară şi s-a impus la şapte goluri diferenţă. La conferinţa de presă, Gheorghe Tadici a pus eşecul pe seama bugetelor şi a multinaţionalei de la Bistriţa. În schimb, extrema Roberta Stamin a menţionat unde crede ea că s-a făcut diferenţa.

„Din păcate am avut multe greşeli personale, greşeli neforţate care au pus echipa adversă pe contraatac şi am primit nişte goluri foarte uşoare care au făcut diferenţa în acest meci”, a declarat Roberta Stamin.

În următoarea etapă, HC Zalău va evolua pe teren propriu, cu Dunărea Brăila, iar victoria este crucială. De fapt, orice meci de acum încolo este crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in HANDBAL