Connect with us

FOTBAL

Laszlo Sepsi a declinat oferta Şimleului. Lupo Csaba – noul preşedinte de la Sportul Şimleu

În ultima perioadă, conducerea clubului a purtat discuţii cu fostul internaţional şi pe pagina oficială de facebook a clubului chiar îi ura bun venit lui Sepsi. Însă, discuţiile s-au împotmolit, iar conducerea grupării de sub Măgura s-a reorientat, iar noul preşedinte al clubului va fi şimleuanul Lupo Csaba


Laszlo Sepsi a declinat oferta Şimleului, motivând faptul că este stabilit în oraşul Târgu Mureş, acolo unde are şi mai multe afaceri importante. Astfel, timpul nu îi permitea să se ocupe într-un mod corespunzător de clubul din Liga a III-a şi a decis să refuze oferta.

În aceste condiţii, conducerea grupării de sub Măgura a fost nevoită să se reorienteze şi de această dată a dorit un conducător serios, tânăr şi care a avut activitate în fotbal. Alesul a fost şimleuanul Lupo Csaba Lorand, nimeni altul decât fostul jucător al Şimleului în ligile superioare.

Lupo Csaba a fost junior la Steaua Bucureşti, iar la nivel de seniori a evoluat pentru FC Silvania Şimleu Silvaniei în Liga a II-a, iar timp de mai mulţi ani a evoluat pentru Mobila Şimleu la nivelul Ligii a III-a.

În ultimii ani, jucătorul a evoluat pentru echipe din Liga a IV-a Sălaj, precum Sportul Şimleu, Flacăra Halmăşd, iar în prezent este legitimat la Inter Cizer.

În condiţiile în care a fost stabilită noua conducere, lucrurile pot reveni la normalitate, iar în următoarea lună, noul preşedinte va trebuit să stabilească strategia cu care Sportul Şimleu va aborda restul sezonului din Liga a III-a, sezon care se va relua pe data de 11 martie.

Până acum, de la Sportul Şimleu au plecat patru jucători, iar de venit, nu a venit nimeni. Dar, activitatea fotbalistică va intra pe un curs normal, iar azi va avea loc şi reunirea lotului, deşi, iniţial, aceasta a fost amânată pentru data de 6 februarie,

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in FOTBAL