Connect with us

HANDBAL

HC Zalău pierde la scor la Bistriţa

Gruparea de sub Meseş a pierdut la şapte goluri diferenţă. Doar în prima repriză a rezistat Zalăul pe terenul Gloriei, partida fiind dominată de gruparea aflată pe podium în Liga Florilor


Sunt doar amintiri plăcute deplasările în care HC Zalău reuşea meciuri bune şi se întoarce sub Meseş cu puncte. Din păcate, în acest sezon, gruparea condusă de Gheorghe Tadici face doar act de prezenţă în deplasare, acolo unde abia a reuşit să smulgă un egal pe terenul ultimei clasate. În rest, nimic, celelalte 9 puncte fiind obţinute în urma unor victorii de pe teren propriu cu CSM Slatina, Dacia Mioveni şi CSM Tg. Jiu.

În aceste condiţii, era greu de crezut că echipa lui Tadici poate emite pretenţii tocmai pe terenul Gloriei Bistriţa, formaţie aflată pe locul al treilea în Liga Florilor înaintea acestei confruntări, având şanse mari la medalii la finalul campionatului.

Gloria a început foarte bine meciul şi conducea cu 3 – 0 după primele 5 minute, moment în care Zalăul a reuşit să înscrie prin Roberta Stamin. Însă, la cârma jocului a fost în continuare tot echipa din Bistriţa, grupare ce a beneficiat şi de sprijinul unei galerii numeroase, la acest joc fiind prezenţi aproximativ 3.000 de spectatori, tribunele noi săli polivalente din Bistriţa fiind neîncăpătoare.

Cât despre HC Zalău, Paula Teodorescu a fost cea care s-a remarcat în prima repriză, având nu mai puţin de şapte intervenţii cruciale, a apărat o aruncare de la 7 m, restul fiind intervenţii 1 vs 1. Practic, “portăriţa” Zalăului a făcut ca scorul să nu ia proporţii şi mai mari, astfel că la pauză, Gloria conducea “doar” cu 17 – 13.

Însă, în partea secundă, Gloria Bistriţa a continuat să fie echipa mai bună şi până la final, diferenţa de pe tabelă a crescut la şapte lungimi, gruparea de pe podium reuşind să se impună cu 32 – 25.

În urma acestui rezultat, HC Zalău ajunge la a 10-a înfrângere în acest sezon, având şi 3 victorii şi un rezultat de egalitate. Cu 10 puncte acumulate, echipa lui Tadici rămâne pe locul 12, loc de baraj.

Gloria Bistriţa – HC Zalău 32 – 25 (17 – 13)

HC Zalău: Paula Teodorescu, Viorica Ţăgean – Krisztina Toth (9 goluri – 7 de la 7 m), Emilja Lazic (4), Bianca Berbece (3), Roberta Stamin (3), Gabriela Vrabie (3), Florentina Moisin (2), Andreea Mihart (1), Diana Nichitean, Andreea Mărginean, Andreea Bujor, Tatyana Prycop, Ioana Bălăceanu, Daniela Marin şi Adriyana Naumenko. Antrenor: Gheorghe Tadici

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in HANDBAL