Connect with us

Social

FOTO&VIDEO. Autoturism în flăcări la Zalău. Circulația pe bulevard a fost blocată

În această seară, în centrul municipiului Zalău, un autoturism ce se afla în trafic a luat foc. Minute bune, circulația a fost blocată

Vineri seara, undeva după ora 22.00, o mașină a luat foc pe Bulevardul Mihai Viteazul. Este vorba de un autoturism Mitsubishi înmatriculat în Sălaj.

În timp ce se afla în trafic, în zona Perla, în apropiere de o trecere de pietoni, mașina a luat foc. Se pare că un scurt-circuit la motor ar fi fost cauza incendiului.

Cert este că, în câteva clipite, flăcările s-au extins, atât la blocul motor, cât și în interiorul mașinii.

Proprietarul a încercat să stingă focul, iar în ajutorul acestuia au venit și alți participanți în trafic.

Circulația pe bulevard a fost blocată minute bune.

La fața locului au ajuns echipaje de intervenție de la poliție, ambulanță și mai apoi un echipaje de intervenție de la ISU Sălaj.

După câteva minute de intervenție, pompierii militari au reușit să lichideze focul. Martorii spun însă că intervenția pompierilor a fost una cam stângace.

O persoană prezentă la fața locului spunea că pompierii au ajuns destul de târziu la incendiu, și că ar trebui să fie mai antrenați.

Aceasta, deoarece în timpul intervenției, pompierii s-au chinuit să întindă al doilea furtun. Până la urmă, totul s-a terminat cu bine.

Din păcate, autoturismul incendiat a suferit pagube materiale serioase.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in Social