Connect with us

Social

FOTO. Accident spectaculos – Un spiderman a rupt un stâlp de electricitate, un gard și s-a răsturnat în șanț

Un tânăr din județul Cluj s-a crezut spiderman, după ce mașina pe care o conducea s-a lovit de un stâlp de electricitate pe care l-a rupt, a intrat apoi într-un gard și s-a răsturnat în șanț. În urma accidentului rutier, conducătorul autoturismului a suferit leziuni ușoare, pentru îngrijirea cărora a fost transportat la spital

Joi, 26 ianuarie a.c., la ora 14.00, pe drumul comunal 67, în localitatea Fildu de Mijloc, un tânăr de 22 de ani, din comuna Poieni, județul Cluj, conducea un autoturism pe direcția Fildu de Mijloc – Fildu de Sus.

La ieșirea dintr-o curbă ușoară la stânga, în împrejurări ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare.

Acesta a acroșat un stâlp de sustinere a rețelei electrice și autoturismul s-a răsturnat în partea dreapta a carosabilului.

În urma accidentului rutier, conducătorul autoturismului a suferit leziuni ușoare, pentru îngrijirea cărora a fost transportat la spital.

Polițiștii Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împtrejurărilor producerii accidentului rutier.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in Social