Connect with us

Actualitate

Foto – Elicopterul SMURD a intervenit la un accident rutier mortal

Un accident mortal s-a petrecut joi după amiază în județul Bihor, mai precis pe o porțiune cu serpentine din localitatea Ponoară. În ajutor a fost chemat și elicopterul SMURD de la Jibou


Într-o curbă, o mașină a părăsit șoseaua, s-a răsturnat și a căzut circa 15 metri. În urma accidentului, victima a rămas blocată sub un autoturism, fiind extrasă de echipajele de pompieri ale ISU Crișana. 

„În jurul orei 13.50, un apelant al numărului unic 112 sesiza producerea unui accident rutier pe raza localității Ponoară, comuna Bratca, eveniment în urma căruia șoferul unui autoturism de teren a rămas blocat sub mașină” – a transmis lt. col. Camelia Roșca de la ISU Crișana.

Pentru salvarea bărbatului, la fața locului au fost mobilizate de urgență, trei echipaje de pompieri militari din cadrul Stației Aleșd, cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de lucru cu apă și spumă și cu ambulanța SMURD a subunității, precum și elicopterul SMURD.

„Echipajul de descarcerare a acționat pentru extragerea victimei prinse sub autovehicul, predând-o echipajelor SMURD. Din nefericire, bărbatul prezenta leziuni incompatibile cu viața, medicul declarând decesul acestuia”, se mai arată în informarea reprezentantei ISU Crișana.

Polițiștii Compartimentului Rutier Aleșd efectuează cercetarea la fața locului, pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Sursa: Bihoreanul

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in Actualitate