Connect with us

Social

Două incendii izbucnite la scurt timp la două ghene de gunoi din Zalău

La finalul săptămânii trecute, pompierii sălăjeni au fost solicitați să intervină luni, 23.01.2023, pentru stingerea unui număr de două incendii izbucnite la scurt timp, la două tomberoane de gunoi din Zalău


În perioada 21-24 ianuarie 2023, pompierii au acționat la 48 de intervenții în situații de urgență înregistrate la nivelul județului Sălaj, care au constat în acordarea asistenței medicale de către echipajele SMURD, incendii, și alte tipuri de misiuni pentru protecția populației.

În acest sfârșit de săptămână, pompierii sălăjeni au fost solicitați să intervină luni, 23.01.2023, pentru stingerea unui număr de două incendii în Zalău.

Luni noaptea, pompierii zălăuani au intervenit pentru stingerea a două incendii izbucnite la scurt timp, la două tomberoane de gunoi, primul pe strada Tudor Vladimirescu și al doilea pe Aleea Năzuinței din Zalău. 

Pompierii ajunși la fața locului au constatat că incendiile se manifestau în interiorul recipientelor, cu degajări de fum, arzând doar resturi menajere.

În ambele cazuri cauza probabilă de incendiu a fost de natură termică (efectul termic al unei țigări nestinse).

”Recomandăm cetățenilor care fumează să stingă complet țigara înainte de a o arunca la gunoi pentru a evita producerea unor incendii,” – transmit reprezentanții ISU SMURD Sălaj.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in Social