Connect with us

FOTBAL

SCM Zalău a transferat un şimleuan

Gruparea de sub Meseş a ajuns la al şaselea transfer din această pauză de iarnă. După ce şi-a asigurat serviciile lui Ionuţ Paşcu, Artur Pătraş, Andrei Bobaru, Alexandru Negrean şi Stefan Nikolic, managerul Ioan Gurzău confirmă un alt transfer la SCM. Este vorba despre Luigi Pop, tânărul din Şimleu Silvaniei care a debutat în Liga a III-a la Sportul Şimleu pe când avea doar 16 ani, iar în prima parte a sezonului a evoluat pentru Jiul Petroşani


SCM Zalău este una dintre cele mai active echipe pe piaţa transferurilor şi în această pauză de iarnă a realizat nu mai puţin de şase transferuri până acum. Ce-i drept, au şi plecat şapte jucători, astfel că pentru fiecare plecare, conducerea caută un înlocuitor.

Au plecat Mihai Onicaş, Bogdan Aldescu, Amir Jorza, Liviu Mihai, Cătălin Ion, Mihai Doroftei şi Vlad Moraru. Iar de venit, au ajuns sub Meseş Ionuţ Paşcu, Artur Pătraş, Andrei Bobaru, Alexandru Negrean şi Stefan Nikolic, iar conducerea de la SCM confirmă al şaselea transfer.

După plecările lui Vlad Moraru şi Mihai Doroftei, doi jucători “under”, gruparea de sub Meseş a căutat variante, iar după ce Alex Mare şi Leo Mureşan au fost “repatriaţi”, SCM a adus un alt tânăr sălăjean, dar cu experienţă la nivelul Ligii a III-a.

Este vorba despre Luigi Pop, tânărul fotbalist din Şimleu Silvaniei, care debuta la nivelul celui de-al treilea eşalon pe vremea când avea doar 16 ani. Antrenorul George Zima a fost cel care i-a oferit această şansă, pe vremea când antrena la Sportul Şimleu.

După doi ani petrecuţi la echipa din oraşul natal,  în vara trecută, Luigi a ales să părăsească gruparea alb-albastră şi a ajuns la Jiul Petroşani, unde a evoluat din nou sub comanda lui George Zima. Tânărul şimleuan, născut la data de 11 octombrie 2003, a fost om de bază la Jiul, formaţie pentru care a evoluat în aproape toate partidele.

De altfel, într-un interviu acordat pentru echipa din Petroşani, Luigi era descris ca fiind un jucător ce are un stâng magic, un joc inteligent şi este unul dintre cei mai promiţători jucători ai Ligii a III-a. Acum, Luigi a ajuns la SCM Zalău, echipă alături de care speră să promoveze în Liga a II-a. Însă, mai întâi, zălăuanii trebuie să se califice în play-off.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in FOTBAL