Connect with us

Social

Pericole publice pe străzile din Zalău. Alți doi tineri au fost depistați drogați la volan

Alți doi tineri în vârstă de doar 20 de ani sunt cercetați pentru că au fos depistați drogați la volan pe Bulevardul Mihai Viteazu din municipiul Zalău


Sâmbătă, 21 ianuarie a.c., la ora 21.45, pe Bulevardul Mihai Viteazu din municipiul Zalău, polițiștii Biroului Rutier Zalău au depistat în trafic, un tânăr de 20 de ani, din Zalău, în timp ce conducea un autoturism.

Acesta a atras suspiciunea că s-ar afla sub influența substanțelor psihoactive, în urma rezultatului pozitiv la testul rapid de drog.

De asemenea, luni, 23 ianuarie a.c., la ora 00.04, tot pe Bulevardul Mihai Viteazu din municipiul Zalău, polițiștii Biroului Rutier Zalău au oprit în trafic un autoturism, condus de un tânăr de 20 de ani, din Zalău, care manifesta un comportament neadecvat.

În urma testării preliminare de drog, al cărei rezultat a fost pozitiv, există suspiciunea că tânărul ar fi consumat substanțe cu efect psihoactiv.

Conducătorilor auto le-au fost prelevate probe biologice în vederea stabilirii prezenței în organism a substanțelor cu caracter psihoactiv.

În ambele cazuri a fost întocmit dosar penal, iar polițiștii rutieri sălăjeni continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in Social