Connect with us

Social

Un bărbat nervos din Nușfalău a distrus o autospecială a Serviciului Județean de Ambulanță Sălaj

Bărbatul de 35 de ani vizibil nervos a lovit cu pumnii şi picioarele autospeciala, distrugând oglinda retrovizoare și parbrizul acesteia. Individul este cercetat de polițiștii din Nușfalău încă în trei dosare penale, tot pentru comiterea infracțiunilor de distrugere

Luni, 23 ianuarie a.c., la ora 17.57, polițiștii Secției nr.7 de Poliție Rurală Nușfalău, au fost sesizați, în urma unui apel primit de Inspectoratul de Poliție Județean Sălaj prin S.N.U.A.U. 112, de la un bărbat din Zalău, că, în timp ce conducea pe D.N. 19/B, pe direcția Marca – Șimleu Silvaniei, o autospecială aparținând Serviciului Județean de Ambulanță Sălaj.

În momentul în care a oprit într-o intersecție, o persoană necunoscută a lovit cu pumnii și picioarele autospeciala, distrugând oglinda retrovizoare și parbrizul acesteia.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii din Nușfalău au identificat cu operativitate persoana bănuită de comiterea faptei, ca fiind un bărbat de 35 de ani, din localitatea Nușfalău.

Acesta mai este cercetat de polițiștii din Nușfalău încă în trei dosare penale, tot pentru comiterea infracțiunilor de distrugere, tulburarea ordinii și liniștii publice, precum și pentru amenințare.

Polițiștii Secției nr.7 de Poliție Rurală Nușfalău au întocmit dosar penal în cauză și continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in Social