Connect with us

FOTBAL

Răzvan Dulap s-a despărţit de Sportul Şimleu

Experimentatul fotbalist şi-a reziliat contractul cu gruparea de la poalele Măgurii şi a semnat deja cu o fruntaşă din Seria VII a Ligii a III-a, cu care speră să facă pasul spre Liga a II-a


Fostul căpitan al Zalăului a ajuns la Sportul Şimleu în toamnă. A fost un transfer bombă pentru gruparea de la poalele Măgurii. Răzvan Dulap s-a integrat rapid în echipă şi a devenit unul dintre cei mai importanţi oameni ai lui Dănuţ Şomcherechi.

Situaţia incertă de la Şimleu Silvaniei nu a fost, însă, pe placul fotbalistului. Văzând că de la echipă tot pleacă câte un jucător, Dulap a luat în calcul o despărţire. Aceasta, cu atât mai mult cu cât jucătorul de 27 de ani era neplătit de câteva luni.

La începutul anului, el a fost contactat de ACS Viitorul Şimian – o echipă cu pretenţii din Seria VII a Ligii a III-a. Negocierile au continuat şi cele două părţi au ajuns la un punct comun. Deşi se afla sub contract cu Sportul Şimleu, fotbalistul a primit dezlegare. Acesta a renunţat la banii pe care trebuia să îi primească, astfel că clubul a fost de acord cu rezilierea contractului!

Dulap a efectuat primele antrenamente la noua echipă, iar în cursul zilei de marţi el a semnat un contract pentru o perioadă de un an şi jumătate.

ACS Viitorul Şimian este o echipă comunală din judeţul Mehedinţi ce activează în Seria VII din Liga a III-a. Gruparea de pe Dunăre a terminat anul 2022 pe locul 3, la trei puncte în spatele formaţiei de pe locul secund, ACSO Filiaşi, într-o serie în care lider detaşat este CSM Deva.

Deşi provine dintr-o comună, ACS Viitorul oferă condiţii foarte bune, iar partidele oficiale de pe teren propriu se desfăşoară pe superba arenă de la Turnu Severin, acolo unde s-au desfăşurat multe meciuri de prima ligă!

“Vrem să promovăm în Liga a II-a. Primul pas este să terminăm  cu bine ultimele trei etape din campionatul regulat. Mai apoi, vrem să atacăm primele două locuri şi să îcercăm să promovăm”, ne-a declarat Răzvan Dulap.

Pe lista echipelor la care a fost legitimat Dulap se află “U” Cluj, Metalurgistul Cugir, Şoimii Pâncota, ASA Târgu Mureş, CSM Şcolar Reşiţa, Şoimii Lipova, Foresta Suceava, Mureşul Vinţu de Jos, Unirea Dej, Corvinul Hunedoara, SCM Zalău şi Sportul Şimleu.

“Am jucat puţin la Şimleu Silvaniei, dar mi-a fost suficient să văd un antrenor foarte bun şi nişte jucători muncitori. Împreună, am încercat să facem treabă, chiar şi cu resurse puţine. Până la urmă, ne-am despărţit din cauză că la Sportul există o instabilitate din punct de vedere financiar şi cu multe promisiuni. Sigur, a contat şi faptul că am primit o ofertă de la o echipă bună, care vrea să tragă anul acesta să promoveze. De la Şimleu mai trebuia să primesc banii pe două luni, dar şi banii din prime. Am renunțat la tot, ca să mă lase să plec”.

Răzvan Dulap

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in FOTBAL