Connect with us

JUNIORI

Cu doi sălăjeni în lot, România U17 a încheiat pe locul 6 turneul zonal de calificare la Europene

Cu jucătorii Patrick Verdeş şi Dragoş Crişan în, dar şi cu zălăuanul Bogdan Nicolae pe banca tehnică (toţi trei de la CSS Zalău), România s-a clasat pe locul 6 la turneul zonal de la Sofia. Pentru micuţii tricolori urmează etapa a doua de calificare ce va avea loc în primăvară


Naţionala României U 17 a evoluat la Sofia în meciurile de calificare pentru Campionatul European. Reprezentativa noastră a terminat pe locul 6 turneul zonal de calificare, reuşind o victorie cu Anglia şi suferind trei eşecuri cu Finlanda, Bulgaria şi Turcia. În meciul pentru loc 5, România a fost învinsă de Turcia.

La turneul final al Campionatului European s-a calificat Bulgaria, care a dispus în finală, cu scorul de 3 – 0, de Finlanda.

Pentru România urmează etapa a doua de calificare, care va avea loc în primăvară.

Reamintim faptul că doi sălăjeni au fost convocaţi la lot pentru această acţiune. Este vorba despre Patrik Verdeş (universal) şi Dragoş Crişan (libero). Am avut un sălăjean şi pe banca tehnică, Bogdan Nicolae fiind antrenor secund. Toţi trei vine de la CSS Zalău.

Rezultatele înregistrate

Finlanda – ROMÂNIA 3 – 2 (16-25, 23-25, 25-12, 25-16, 15-10)

ROMÂNIA – Bulgaria 0 – 3 (15-25, 18-25, 17-25)

ROMÂNIA – Anglia 3 – 0 (25-16, 25-13, 25-14)

ROMÂNIA – Turcia 0 – 3 (9-25, 17-25, 14-25)

Lotul Naţionalei U 17: Alexandru Petculescu (CNMV Ploieşti), Alexandru Oprea (CTF Mihai I), Robert Păucescu (CSM Bucureşti), David Gagyi Palffy Stan (CSS Avram Iancu Ştei), Sergiu Filip (CTF Mihai I), Vlad Alecu (CSM Bucureşti), Ioan Verciuc (CSS Suceava), Robert Zamosteanu (CSM Bucureşti), Vlad Cumpănaşu (CNMB Vâlcea), Patrick Verdeş (CSS Zalău), Ioan Sovan (CSS Botoşani), Ştefan Cătălin (CTF Mihai I), Dragoş Crişan (CSS Zalău), Andrei Grigore (CSS Tulcea). Antrenor: Răzvan Parpală. Antrenor secund:Bogdan Nicolae

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in JUNIORI