Connect with us

FOTBAL

Cristian Lupuţ: “Planurile noastre sunt clare, trebuie să ne calificăm în primele patru”

SCM Zalău s-a reunit la mijlocul lunii ianuarie şi nu au lipsit de la prima sesiune de pregătire noile achiziţii, Ionuţ Paşcu, Artur Pătraş, Andrei Bobaru sau Alexandru Negrean. La începutul acestei săptămâni, la pregătiri s-a alăturat şi Stefan Nikolic. Lotul încă nu este definitivat şi ar mai putea exista modificări până la plecarea în cantonamentul de la Băile Felix


După o primă parte de sezon în care rezultatele au fost sub aşteptări, în pauza de iarnă, SCM Zalău s-a despărţit de nu mai puţin de 7 jucători. În locul loc, conducerea a căutat alţi fotbalişti care să vină să pună umărul la îndeplinirea obiectivului. Până în prezent, au plecat şapte jucători şi au venit şase.

SCM Zalău se pregăteşte pe plan local, după reunirea lotului din 16 ianuarie, iar antrenorul Zalăului şi-a exprimat câteva gânduri înainte de o perioadă încărcată în care echipa se va pregăti intens, urmând ca în luna februarie să efectueze şi un cantonament în staţiunea Băile Felix.

“În primul rând vreau să urez la mulţi ani, an nou fericit şi multă sănătate pentru toţi suporterii SCM-ului. Planurile noastre sunt clare, trebuie să ne calificăm în primele patru. Drept dovadă, am renunţat la câţiva jucători care am considerat noi că nu mai pot să facă faţă la ceea ce ne dorim noi. Am adus nişte jucători pe care eu cel puţin îi cunosc foarte bine şi am lucrat cu ei. Ştiu ce pot şi ce fel de jucători sunt. Sper ca anul acesta să ne îndpelinim obiectivul, clasarea în primele patru echipe la finalul celor trei etape câte au mai rămas. După, dacă vom fi acolo, sunt ferm convins că lucrurile vor fi cu totul altele în play-off”, a declarat Cristian Lupuţ.

Nu mai puţin de 24 de jucători a avut la primul antrenament Cristian Lupuţ, însă, printre aceştia s-au regăsit şi câţiva juniori de la grupele de republicani. Însă, antrenorul şi-a manifestat dorinţa de a mai transfera cel puţin un jucător pentru a-şi completa lotul.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in FOTBAL