Connect with us

FOTBAL

Luceafărul Bălan visează frumos pentru returul Ligii a IV-a

Gruparea condusă de Radu Pop şi susţinută de Primăria comunei Bălan se află pe locul 1 la finalul turului din Liga a IV-a, având cu 5 puncte mai multe faţă de următoarea clasată, Ardealul Crişeni. În aceste condiţii, cei de la Luceafărul încep să viseze frumos la un nou titlu judeţean şi de ce nu, poate chiar la o nouă promovare în Liga a III-a

Luceafărul Bălan începe să îşi recapete strălucirea de altădată. Gruparea condusă de Radu Pop şi sprijinită de Primăria comunei Bălan a avut parte de un tur de campionat de excepţie în Liga a IV-a, fiind liderul campionatului după 12 etape, cu un bilanţ impresionant – 11 victorii şi un singur egal! Având în vedere acest parcurs, cei de la Luceafărul încep să viseze frumos, iar mirajul Ligii a III-a este din ce în ce mai puternic.

Aceste rezultate nu erau posibile fără a face câteva investiţii majore în transferuri, iar înaintea începutului de sezon, la Bălan au ajuns mai mulţi jucători experimentaţi care şi-au pus amprenta asupra rezultatelor.

Radu Danciu şi Mădălin Mureşan, ambii jucători cu experienţă la nivelul ligilor superioare, sunt golgheterii formaţiei, reuşind 16, respectiv 10 goluri în cele 12 meciuri disputate în turul de campionat.

Prin urmare, cei de la Luceafărul visează frumos şi speră la un nou titlu judeţean la finalul sezonului.

Luceafărul, echipa comunei Bălan

După ce a evoluat pentru scurt timp la nivelul Ligii a III-a, activitatea echipei a fost întreruptă pentru puţin timp, după care gruparea condusă de Radu Pop a revenit în Liga a V-a, Seria Est, competiţie pe care a câştigat-o fără probleme. 

Însă, din nou, a urmat o scurtă pauză, pentru ca din sezonul 2021 – 2022, Luceafărul să evolueze în Liga a IV-a, în locul fostei echipe din comună, Dumbrava Gîlgău.

Acum, echipa este sprijinită de Primărie, dar şi de Radu Pop, ambele părţi contribuind la bugetul formaţiei. Din partea autorităţilor locale, Luceafărul Bălan primeşte în acest sezon 90.000 de lei, bugetul fiind suplimentat de Radu Pop, finanţatorul echipei.

În primul an am avut o echipă bună şi cred că puteam termina în primele 4. N-a fost să fie şi am terminat abia pe 6. Însă, după încheierea campionatului, am luat hotărârea de a întări echipa şi alături de Radu Pop să facem un buget care să ne permită să ne batem la locul 1”, spune primarul Daniel Pop.

Primăria comunei BĂLAN, alături de echipă

Luceafărul este lider în Liga a IV-a, având cu 5 puncte mai mult decât următoarea clasată, Ardealul Crişeni. Prin urmare, la Bălan se visează frumos şi conducerea echipei îşi doreşte locul 1.

“Sunt mulţumit că suntem pe primul loc la finalul turului de campionat. Am demonstrat că se poate şi acum râvnim la titlul judeţean şi la baraj. Mai vedem cu Liga a III-a, dar ne dorim foarte mult locul 1. Performanţele sunt aceleaşi ca şi la Dumbrava, dar am reuşit acest lucru cu banii publici reduşi la jumătate. Radu Pop suplimentează bugetul echipei, aşa am convenit cu dânsul, pentru a avea o echipă cu pretenţii la locul 1”, mai spune primarul Daniel Pop.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in FOTBAL