Connect with us

Social

Trei minori au ajuns la spital, după un accident rutier

Un grav eveniment rutier s-a petrecut aseară pe raza comunei Meseșenii de Jos. Două mașini s-au ciocnit, iar în urma impactului nu mai puțin de cinci persoane au suferit rănitrei dintre victime erau minori mai mici de 10 ani

Sâmbătă, 21 ianuarie, în jurul orei 18.25, pe Drumul Comunal DC76, în localitatea Meseșenii de Jos, un localnic de 25 de ani conducea un autoturism, parțial pe sensul opus de deplasare.

În împrejurări ce urmează a fi stabilite din cercetări, tânărul a intrat in coliziune lateralã cu un autoturism condus regulamentar din sens opus de un bărbat de 34 de ani, tot din Meseșenii de Jos.

În urma coliziunii, conducătorul celui de-al doilea autoturism, precum și o femeie de 28 de ani și trei minori de 10, 6 și 1 an, toți din Meseșenii de Jos, pasageri în primul autoturism.

Victimele au suferit mai multe leziuni. Ele au primit îngrijiri de la echipajele medicale ajunse la fata locului, după care au fost transportate la spital.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul alcotest, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Zalău continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in Social