Connect with us

Social

Accident grav în apropiere de Zalău – Patru persoane au ajuns la spital

Două femei, o minoră și un tânăr au suferit răni în urma unui eveniment rutier petrecut în comuna Românași

Vineri, 20 ianuarie, la ora 16.33, la intersecția D.N. 1 F cu Drumul Județean 108 A, în localitatea Românași, un tânăr de 29 de ani, din localitatea Baia Mare, conducea un autoturism pe direcția Chichișa – Românași.

Acesta nu a respectat semnificația indicatorului rutier “Oprire”, nu a acordat prioritate de trecere și a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar, pe direcția Cluj Napoca – Zalău, de o femeie de 38 de ani din comuna Românași.

În urma accidentului rutier, conducătorii celor două autoturisme, o femeie de 29 de ani, din localitatea Râmnicu Vâlcea, pasageră în primul autoturism, și o minoră de 15 ani, din localitatea Românași, pasageră în cel de-al doilea autoturism, au suferit leziuni.

Victimele au primit îngrijiri de la echipajul medical ajuns la fața locului, după care au fost transportate la spital pentru mai multe investigații.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul alcotest, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii Serviciului Rutier continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

loading...
Loading...
1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: ACCIDENT GRAV LA ZALĂU: Patru persoane au ajuns la spital, după un accident provocat de un băimărean – Stiri din Maramures

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in Social