Connect with us

DIVIZIA A1

Din nou acasă. SCM Zalău înfruntă Explorări Baia Mare

După ce a început returul contra lui Dinamo Bucureşti, la Zalău, formaţia pregătită de Dragan Kobiljski joacă din nou în faţa propriilor suporteri. Sâmbătă, sub Meseş vine Explorări Baia Mare, o echipă imprevizibilă, dar în faţa căreia zălăuanii au capacitatea necesară să obţină o victorie de 3 puncte

Sâmbătă, ora 18.00, Sala Sporturilor: SCM Zalău – Explorări Baia Mare


Dinamo Bucureşti s-a dovedit a fi o echipă prea puternică pentru nivelul lui SCM Zalău, astfel că zălăuanii au cedat în patru seturi în faţa bucureştenilor, în primul meci din retur disputat în faţa propriilor suporteri.

Şi în etapa a II-a din retur, SCM Zalău joacă tot acasă. De data aceasta în faţa unui adversar mult mai abordabil, este vorba de Explorări Baia Mare.

Sâmbătă, de la ora 18.00, formaţia antrenată de Dragan Kobiljksi joacă în compania echipei de pe locul 9. Maramureşenii vin cu moral bun la Zalău, după ce în prima etapă din 2023 au câştigat cu CSM Suceava şi sunt în continuare în lupta pentru locul 8, ultimul ce duce în play-off.

În anii trecuţi, SCM Zalău a întâmpinat probleme în faţa echipei din Baia Mare, dar având în vedere că joacă pe propriul teren, zălăuanii nu se gândesc la altă variantă decât la cele 3 puncte.

Cu o victorie de 3 puncte, SCM Zalău ar fi în grafic şi ar rămâne aproape de primele cinci clasate. Punctele puse în joc sunt importante şi pentru formaţia antrenată de Marius Botea şi Sorin Pop, care trage tare să prindă locul 8 şi să joace în play-off. În momentul de faţă, gruparea din Maramureş are 14 puncte şi se află la un punct în spatele celor de la CSM Constanţa, care ocupă locul 8.

Partida dintre SCM Zalău şi Explorări Baia Mare are loc sâmbătă, de la ora 18.00. În meciul tur, formaţia zălăuană a câştigat cu 3 – 1, însă a muncit din greu pentru victorie, diferenţa din seturile trei şi patru fiind doar de două puncte.

”În tur am obţinut 3 puncte la Baia Mare, dar am câştigat greu pe terenul lor. Explorări a fost tot timpul o echipă incomodă şi trebuie să fim atenţi. Întâlnim o echipă bine pregătită, care este bine aşezată în teren, dar jucând acasă, suntem favoriţi la victorie şi cred că vom reuşi să ne impunem.Asta nu înseamnă că meciul este câştigat dinainte. Trebuie să tratăm cu seriozitate meciul ca să nu avem probleme”, spune managerul Adrian Feher.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in DIVIZIA A1