Connect with us

LIGA a II-a

Memorialul “Marius Chechedi” prezintă interes mare. Peste 20 de echipe s-au înscris la prima ediţie

Nu mai puţin de 24 de echipe s-au înscris, astfel că organizatorii vor forma opt grupe a câte trei echipe fiecare. Înscrierile s-au oprit, urmând ca prima ediţie să aibă loc în perioada 28 – 29 ianuarie în sala de sport din Someş Odorhei. La start se vor afla echipe din judeţele Sălaj, Maramureş sau Satu Mare


Marius Chechedi nu a fost uitat. Şi nici nu ai cum să-l uiţi dacă l-ai cunoscut. Era un tip jovial, mereu voios şi care era responsabil cu buna dispoziţie. Din păcate, soarta nu a fost prea blândă cu el şi ne-a părăsit mult prea repede, în urma unui tragic accident rutier. Însă, în urma sa au rămas prietenii care l-au apreciat şi nu l-au uitat, iar foştii colegi de echipă s-au gândit în acest an să organizeze o competiţie de minifotbal în memoria sa.

Astfel, 94 Generation, în colaborare cu Primăria Someş-Odorhei care pune la dispoziţie sala de sport, va organiza la finalul acestei luni prima ediţie a Memorialului “Marius Chechedi”. Chiar dacă este prima ediţie, competiţia de minifotbal a prezentat interes crescut şi deşi iniţial, organizatorii se gândeau la o competiţie cu maxim 16 echipe, până la urmă, s-au înscris nu mai puţin de 24 de echipe din trei judeţe, Sălaj, Maramureş şi Satu Mare.

Vor participa echipele 94 Generation, Someşul Odorhei, Time Caffe 4 Cehu Silvaniei, Fan Courier, SCO Jibou, SCO Jibou Junior, Phoenix Cuceu, Junior’s Someşul Odorhei, FC Galacticos Ulmeni, FC ViperX Baia Mare, FC Chieşd, ACS Bănişor-Peceiu, PRO Fotbal, Viitorul Sălsig, Golden Boys, Regina Dacica Sălaj, VLD Trans Baia Mare, Rechinii Autoland Hosu, FC Viper Surduc, Marcuş Logistic, FK Kraszna, Speed Boys şi Vulturii Carei.

Organizatorii au oprit înscrieriile pentru această primă ediţie, astfel că cele 24 de echipe înscrise vor fi repartizate în 8 grupe a câte 3 echipe fiecare.

În data de 20 ianuarie, începând cu orele 19.00, va avea loc şi tragerea la sorţi, la restaurantul “Curtea veche” din Jibou, evenimentul putând fi urmărit şi online pe pagina de facebook “94 Generation”. La tragerea la sorţi vor fi şi invitaţi speciali.

Echipa organizatoare îşi doreşte o competiţie reuşită, astfel că a apelat pentru oficierea meciurilor la arbitri divizionari, iar din lot va face parte şi Nicolae Chiş-Ciure, unul dintre cei mai experimentaţi arbitri de minifotbal.

Competiţia va avea loc în perioada 28 – 29 ianuarie, în sala de sport din Someş Odorhei. În prima zi vor avea loc meciurile din faza grupelor, urmând ca duminică să aibă loc partidele din fazele elimnatorii.

“În aprilie anul acesta, se împlinesc 6 ani de când fostul nostru coleg de generație, Marius Chechedi, s-a stins în urma unui accident rutier. Împreună cu colegii și apropiații, am considerat de cuviință să îi cinstim memoria organizând o primă ediție a unei competiții de minifotbal cu scop caritabil. Toate donațiile vor merge către Asociația ,,Suntem părinți! Nouă ne pasă!” din orașul Jibou, asociație care ajută la recuperarea copiilor cu dizabilități și cerințe speciale. Pe această cale, doresc să aduc mulțumiri tuturor celor care s-au implicat în organizarea acestui eveniment, tuturor echipelor participante, sponsorilor, celor care vor fi prezenți alături de noi, echipei de fotbal 94’ Generation care a pus bazele acestui eveniment, și nu în ultimul rând, Primăriei comunei Someș-Odorhei și domnului primar Șandor Ioan, care ne sprijină necondiționat în toate activitățile sportive!  Competiția va avea loc în perioada 28-29 Ianuarie, la sala de sport a comunei Someș-Odorhei. Vă așteptăm în număr cât mai mare să aducem un omagiu lui Marius și să fim alături de copiii din Asociația ,,Suntem părinți! Nouă ne pasă!”, declară Vlad Ortelecan, membru în Comisia de Organizare.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in LIGA a II-a