Connect with us

DIVIZIA A1

Program încărcat. SCM Zalău va susţine opt meciuri în următoarea lună

Divizia A1 continuă într-un ritm accelerat, urmând ca în retur să fie programate şi trei etape intermediare. Formaţia zălăuană va ajunge să contabilizeze opt jocuri în următoarea lună, urmând să joace şi cu Dinamo, în returul sferturilor Cupei României


SCM Zalău a început cu stângul returul de campionat şi a pierdut duelul de pe teren propriu cu Dinamo. Oarecum a fost o înfrângere care nu a durut atât de tare, având în vedere că formaţia zălăuană a pierdut în faţa liderului, o echipă văzută de mulţi drept principala  favorită la titlul de campioană.

Chiar şi în faţa unui astfel de adversar, managerul Adrian Feher avea speranţe că SCM poate obţine punct sau puncte, dar Dinamo s-a dovedit a fi superioară. După părerea conducătorului, voleibalistul Pierre Pujol, fost campion european cu Franţa, a fost cel care a făcut diferenţa.

”Am crezut că putem obţine punct sau puncte din meciul cu Dinamo. Dinamo a fost echipa mai bună, dar dacă nu avea acea soluţie de pe bancă cu Pujol, cred că meciul mergea în decisiv. Nu cred că ne bătea Dinamo fără acest jucător. Să ai un campion european pe bancă spune multe. Din moment ce a intrat el şi-a arătat valoarea şi practic a făcut diferenţa. De când a intrat el pe teren, noi nu am mai putut controla jocul. El este mult peste nivel campionatului nostru”, spune Adrian Feher.

SCM Zalău  este deja cu gândul la următoarele jocuri. Următorul este tot acasă cu Explorări Baia Mare, după care va urma prima deplasare din retur, la campioana Arcada Galaţi, meci programat în data de 28 ianuarie.

Pentru SCM Zalău urmează o perioadă de foc, cu opt jocuri în următoarea lună. În retur sunt programate şi trei etape intermediare, iar SCM Zalău mai are de jucat tot la mijloc de săptămână şi returul cu Dinamo, din sferturile Cupei României, programat la Zalău, pe 15 februarie.

Cinci deplasări va avea SCM Zalău în returul de campionat. Pe 28 ianuarie va juca la Arcada Galaţi, iar pe 6 febuarie va evolua la CSM Constanţa. În data de 18 februarie, formaţia zălăuană va juca pe terenul nou-promovatei CSM Suceava, iar în 25 februarie va evolua la SCM Craiova. Ultima deplasare din retur va fi pe 4 martie, la Rapid Bucureşti.

”Urmează o perioadă grea, cu multe jocuri la interval de trei zile. Vor veni deplasări lungi, la Galaţi, la Constanţa care sunt în decurs de 6 zile. Aceasta este competiţia şi este normal să avem şi astfel de deplasări. Va interveni şi oboseala, dar sper că staff-ul tehnic va şti să gestioneze bine situaţia şi să folosească tot lotul, în momentele în care se poate”, ne-a declarat Adrian Feher.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in DIVIZIA A1