Connect with us

ARTE MARTIALE

Istoria se repetă! Ilena Benescu, din nou cea mai bună sportivă a Sălajului, la sporturi neolimpice

Karateka Ilena Benescu de la CS TerraKid Zalău a încheiat din nou anul cu rezultate de excepţie! Sportiva a fost desemnată pentru al doilea an consecutiv, cea mai bună sportivă a Sălajului, la categoria sporturi neolimpice


Dacă acum câţiva zeci de ani femeile nu erau lăsate să aibă acces la evenimentele sportive, astăzi, tot mai mullte dintre ele ne demonstrează că linia de start şi progresul sportiv nu sunt doar pentru bărbaţi.

Pentru cele mai multe dintre femei sportul înseamnă abonament la sală. Insă pentru Ilena Benescu, sportul înseamnă reuşite. Pentru a doua oară consecutiv, karateka a fost desemnată cea mai bună sportivă a Sălajului, în 2022, la categoria sporturi neolimpice.

 Anul 2022 a fost unul însorit pe strada Ilenei Benescu, karateka de la CS TerraKid Zalău.

Sportiva a obţinut 6 medalii de aur la Campionatul Naţional de Karate Tradiţional (Brăila), o medalie de argint şi una de bronz la Campionatul Mondial de Karate Tradiţional (Kanjska-Gora, Slovenia).

Suita de reuşite se datorează orelor pe care tânăra sportivă le petrece în sala de sport.

Desigur, două ore pe zi de antrenament nu sunt suficiente pentru a atinge apogeul, pentru asta este nevoie de dorinţă, perseverenţă şi multă voinţă, de care Ilena cu siguranţă a dat dovadă.

Şi pentru că îi place să transforme câştigul în tradiţie, Ilena îşi doreşte ca şi în noul an să ajungă cât mai departe, să se depăşească pe sine, iar fiecare reuşită să fie un pas în plus către progres.

Nouă ne rămîne să îi urăm succes şi la cât mai multe medalii pentru anul ce urmează!

”Pentru anul 2023 îmi doresc să îmi depășesc rezultatele din anul ce tocmai s-a încheiat. Îmi voi da silința la fel ca și până acum și sunt sigură că voi reuși!”

– karateka Ilena Benescu

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in ARTE MARTIALE