Connect with us

DIVIZIA A1

SCM Zalău, cu lotul neschimbat pentru retur

În pauza de iarnă, formaţia zălăuană nu a apelat la transferuri. Şi-a păstrat toţi jucătorii cu care a început campionatul, chiar dacă pe adresa clubului au venit trei oferte de la echipe importante din Divizia A1 pentru trei voleibalişti zălăuani


Şase victorii şi cinci înfrângeri a înregistrat SCM Zalău în turul de campionat, pe care l-a încheiat pe locul 6. Pentru a doua parte de campionat, formaţia zălăuană are speranţe de mai bine astfel că atacă un loc mai bun de pe care să intre în play-off. În prima etapă din retur, zălăuanii au pierdut pe teren propriu cu liderul Dinamo Bucureşti.

În momentul de faţă zălăuanii sunt la 3 puncte în spatele Rapidului şi la 8 puncte de SCMU Craiova, echipă aflată pe locul 4.

”Aş vrea ca în retur să păstrăm aceeaşi linie. Ne-am câştigat un respect din partea adversarilor şi nimeni nu vede un meci uşor când joacă cu Zalăul, dovadă că toate echipele au avut jocuri grele cu noi, chiar dacă am jucat cu formaţii mult mai bine cotate. Cu excepţia meciului de la Dej, absolut în toate meciurile băieţii s-au luptat. Mi-aş dori de la ei aceeaşi putere de luptă până la final de campionat”, ne-a declarat Adrian Feher, care este convins că SCM Zalău va avea un lot mai omgen în a doua parte de campionat şi va putea ataca un loc mai bun în clasament.

”Am putea urca, de ce nu, fiindcă echipa are potenţial. Eu cred că în momentul de faţă echipa este la 65% din potenţial şi mai avem nevoie de timp să ajungem la un potenţial maxim. Eu cred că din sezonul următor, spectatorii vor vedea o versiune îmbunătăţită a Zalăului. Evoluăm într-un campionat bun, unde echipele investesc. Pe mine mă bucură acest lucru deoarece într-un campionat puternic toată lumea are de câştigat. Mai bine să fi pe locul 6 într-un campionat puternic decât în primele locuri într-un campionat slab. Nu ne-ar avantaja cu nimic”, spune managerul secţiei de volei.

Dacă unele echipe au apelat la transferuri în această pauză, SCM Zalău a mers pe continuitate şi şi-a păstrat lotul cu care a început campionatul, chiar dacă pe adresa clubului au sosit oferte tentante pentru unii jucători.

”Abordăm returul în aceeaşi formulă. Fără să dau nume, am avut oferte în această pauză pentru trei jucători. Nu ne-am întărit dar nici nu am dat drumul la nimeni. Vrem să ţinem acest nucleu, iar dacă vom reuşi să-i avem pe aceşti jucători şi în sezonul viitor vom face o treabă bună. Am avut două oferte de la echipe puternice din Divizia A1, iar una de la o echipă ce se luptă pentru play-off. Eu sper ca lotul să fie mai omogen. Jucătorii au potenţial”.

Adrian Feher – managerul secţiei de volei de la SCM Zalău

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in DIVIZIA A1