Connect with us

FOTBAL

Bătrâna Doamnă CAPÄ‚TÄ‚ curaj

Introdus la pauză, în locul experimentatului Pecarov, anonimul Capătă a devenit eroul Bătrânei Doamne, fiind cel care a întors balanţa partidei, în decurs de numai 6 minute! Mai întâi în minutul 80, el i-a luat faţa portarului Miron şi, nemarcat, a reluat cu capul în poarta Silvaniei, de la 8-9m. Mai apoi, cu patru minute înainte de final, s-a aflat la locul şi momentul potrivit, pentru a relua în poartă mingea venită din bară, după şutul lui Å¢ucudean! Dintr-un ilustru necunoscut, Alexandru Capătă a devenit vedeta partidei de sub Măgură, astfel că ziarişii l-au sufocat cu întrebări, la finele meciului.

„A fost un meci greu, pe un teren dificil. Am întâlnit adversari foarte buni, dar pot spune că fizic am fost peste ei. Da, pot spune că eu am făcut diferenţa, pentru că stăm mai bine la capitolul fizic. Adversarul meu direct a fost mai obosit, şi de aceea am putut să-l domin”, ne-a declarat cu entuziasm fotbalistul de 19 ani.

Aflat la primele sale reuşite în Liga a II-a, Capătă este conştient că se află doar la început de drum şi că mai are de învăţat multe, pentru a deveni un adevărat fotbalist. „Sunt încă un jucător tânăr, care mai are multe de învăţat şi de spus în fotbal. Le mulţumesc antrenorilor mei, care au avut încredere în mine şi m-au aruncat în luptă. Tot timpul mi-au spus să fiu cu capul sus, că va veni şi vremea mea. Eu îmi doresc să fiu un coleg bun, să înscriu cât mai multe goluri, un jucător pe care să se poată baza UTA şi să ajut echipa în continuare”, a adăugat atacantul arădean.

Şi antrenorul Roland Nagy a apreciat evoluţia tânărului său elev, pe care a ţinut săl remarce în mod deosebit. “L-am remarcat pe Capătă, un jucător tânăr, de perspectivă, care a jucat multe meciuri la echipa a doua. Mă bucur pentru el, că are calităţi. Trebuie să fie ajutat şi de colegii săi, pentru a ajunge acolo sus, unde îşi doreşte orice fotbalist”, a fost caracterizarea de către tehnicianul UTA-ei.

Alexandru Capătă a venit la UTA în această vară, de la CS Ineu, dar a fost folosit mai mult la echipa a doua, care evoluează în Liga a IV-a Arad. Originar din Pecica, fotbalistul de 19 ani a mai bifat doar două meciuri în acest sezon, în eşalonul secund, ambele din postură de rezervă.

 

loading...
Loading...
1 Comment

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in FOTBAL