Connect with us

Social

ULTIMA ORĂ! Maşină de poliţie implicată într-un accident rutier la Nuşfalău. Vinovat a fost poliţistul!

În această după-amiază, o autospecială de la Poliţie a fost “şifonată” bine de un autoturism, la o intersecţie din localitatea Nuşfalău. Vinovatul a fost tocmai omul legii, care nu a luat în calcul indicatorul rutier ”Oprire”

Luni după-amiază, undeva în jurul orei 15.00, în centrul localităţii Nuşfalău a avut loc un accident rutier în care a fost implicată şi o autospecială de la Poliţie.

Totul s-a întâmplat la intersecţia dintre Drumul Naţional 19 B cu Drumul Județean 191 D.

Un ofițer de poliție din cadrul Secției Nr. 7 de Poliție Rurală Nușfalău conducea o autospecială M.A.I. pe direcția Nușfalău – Boghiș.

Deşi el trebuia să fie cel mai atent şi să fie model pentru ceilalţi participanţi la trafic, omul legii nu a respectat legile rutiere. Deşi în faţă avea indicatorul rutier ”Oprire”, poliţistul nu a respectat semnificația, nu a acordat prioritate de trecere şi a intrat în intersecţie.

În acel moment, maşina Poliţiei a lovit un autoturism condus de un tânăr de 19 ani din localitatea Zăuan, care se deplasa regulamentar pe direcția Aleșd – Șimleu Silvaniei.

La faţa locului au intervenit echipaje de la poliţie, pompieri şi ambulanţă. Din fericire, în urma evenimentului nu au existat victime, ci doar pagube materiale şi un poliţist care va fi sancţionat de colegi şi care, în perioada următoare, va fi… pieton.

“Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Polițiștii Biroului Drumuri Naționale și Europene continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier”, a menţionat Ioana Lascău – purtătorul de cuvânt al IPJ Sălaj, pentru ziarul Ştirile din Sălaj.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in Social