Connect with us

MINIFOTBAL

Licitaţia de tricouri de la Memorialul Radu Gog va avea loc în mediul online. Un tricou cu semnătura lui David Popovici va fi scos la licitaţie

La fel cum s-a întâmplat şi în ultimii doi ani, licitaţia de tricouri de la Memorialul “Radu Gog” va avea loc în mediul online, nu în timpul competiţiei de minifotbal, aşa cum era înainte de pandemia de coronavirus


Memorialul “Radu Gog” revine în prim plan în acest an prin competiţia de minifotbal care va avea loc la finalul acestei săptămâni. Însă, pentru acest an, organizatorii au decis să continue cu licitaţia de tricouri pentru mediul online.

Aşa s-a întâmplat şi în ultimii doi ani, când Memorialul “Radu Gog” a continuat prin… licitaţia caritabilă de tricouri. Anul acesta revine şi competiţia de minifotbal, însă, licitaţia de tricouri va rămâne în mediul online.

“Am luat decizia de a nu face licitaţia de tricouri deodată cu competiţia de minifotbal din mai multe motive, principalul motiv fiind faptul că în Liga 1 de fotbal este pauză competiţională, astfel că tricourile se pot obţine mai greu.  Aşteptăm să reînceapă activitatea sportivă şi să putem face rost”, anunţă Nicolae Chiş-Ciure, membru în Comisia de Organizare.

Un tricou cu semnătura lui David Popovici va fi scos la licitaţie

Licitaţia de tricouri va avea loc după competiţia de minifotbal, în mediul online, după cum am spus şi mai sus, iar piesa de rezistenţă este un tricou cu semnătura lui David Popovici, desemnat cel mai bun înotător din lume în anul 2022.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in MINIFOTBAL