Connect with us

Ştiri din Sălaj

S-au finalizat lucrările la sala de sport din Vârşolţ

Un proiect aşteptat cu sufletul la gură de toţi copiii şi tineri din comună a ajuns la sfârşit. Lucrările au fost finalizate, iar în luna ianuarie urmează să aibă loc şi recepţia investiţiei

Veste bună la final de an pentru copiii şi tinerii din comuna Vârşolţ. Mult aşteptatul proiect al sălii de sport a ajuns la final, astfel că în prima lună a anului viitor, administraţia locală se pregăteşte pentru recepţia investiţiei.

Lucrările la sala de sport au început în urmă cu aproximativ 5 ani de zile, însă, nu au putut fi finalizate la timp, din cauza unor probleme pe care le-a întâmpinat firma constructoare.

Timp de mai bine de doi ani de zile lucrările au stagnat, până în acest an, când a fost desemnată o nouă firmă câştigătoare – SC Avril SRL.

La finalul verii, firma s-a apucat de treabă, iar până la finalul acestui an a reuşit să finalizeze lucrările care mai erau de executat. Mai era de montat parchetul, fiind nevoie şi de câteva finisaje, dar şi de montarea geamurilor.

La exterior au fost de asemenea de efectuat câteva finisaje, însă, toate acestea s-au rezolvat, iar sala de sport este gata!

În luna ianuarie, administraţia locală îşi doreşte să facă şi recepţia lucrărilor. Comuna Vârşolţ a primit finanţare de la Compania Naţională de Investiţii (CNI) pentru construirea sălii de sport. Sala este una modernă cu o tribună ce va avea o capacitate de 102 locuri.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in Ştiri din Sălaj