Connect with us

DIVIZIA A1

SCM Zalău pierde la Dinamo în meciul tur din sferturile Cupei României

Echipa care se va califica în final four-ul Cupei va fi stabiliă la meciul retur, care va avea loc la Zalău, în luna februarie

Dinamo este echipa momentului în Divizia A1. Alb-roşii sunt liderul campionatului, în timp ce SCM Zalău a avut evoluţii oscilante în acest sezon. Cele două s-au înfruntat azi, în meciul tur din sferturile Cupei României. Zălăuanii aveau un moral bun înaintea acestui joc, având în vedere că veneau după o victorie clară cu Rapid, obţinută în campionat.

De altfel, zălăuanii au trecut de Rapid şi în optimile Cupei României, în timp ce Dinamo s-a calificat direct în această fază, fiind deţinătoarea trofeului. Gruparea din capitală are un lot superior şi pleca ca şi favorită, însă, Zalăul avea experienţa meciului din campionat când a condus cu 2 – 0 la Bucureşti, pierzând ulterior partida, în cinci seturi.

Şi de această dată, meciul a fost mult mai echilibrat decât s-ar fi aşteptat gazdele, iar băieţii lui Dragan Kobiljski au oferit o replică bună în primul set în care s-au ţinut “scai” de adversar. Până la urmă, Dinamo avea să se impună cu 25 – 23.

Însă, echilibrul a persistat şi în setul al doilea, dar şi de această dată, gazdele s-au impus, scor 25 – 22. Partida avea să se încheie în minim de seturi, după ce bucureştenii s-au impus şi în al treilea set, scor 26 – 24.

Cel mai bun marcator al Zalăului a fost Alexandru Ionescu, cu 16 puncte.

Chiar dacă a pierdut cu 3 – 0, SCM Zalău a dat o replică bună şi nimic nu este jucat. Calificarea în final four-ul Cupei României se va decide la returul de la Zalău, ce va avea loc în luna februarie.

Dinamo Bucureşti – SCM Zalău 3 – 0 (23, 22, 24)

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in DIVIZIA A1