Connect with us

BOX

FOTO. Cei mai buni sportivi de la CSM Zalău au fost premiaţi de conducerea clubului pentru rezultatele deosebite din 2022

Diana Tănăsescu a fost desemnat cel mai bun sportiv al clubului în acest an datorită titlului de campioană naţională, dar mai ales a medaliei europene pe care a cucerit-o. Alţi sportivi de la secţia de box au completat podiumul. De altfel, clasamentul este dominat de pugilişti, iar printre aceştia mai regăsim sportivi de la secţia tenis de masă sau lupte libere


Clubul Sportiv Municipal Zalău a avut un an bun, cu rezultate deosebite, în special obţinute de sportivii de la secţia de box. De altfel, pugiliştii domină de câţiva ani acest top de final al celor mai buni sportivi ai clubului şi aşa a fost cazul şi în 2022. Pugilista Diana Tănăsescu a fost desemnată pentru al doilea an la rând drept cel mai bun sportiv al clubului, în timp ce Paul Magdaş s-a clasat pe locul al doilea, locul trei fiind împărţit de Margareta Hidigan şi Szatmari Maria.

Din top mai fac parte pugiliştii Andreea Varga, Daniel Tănăsescu, Andreea Ardelean, Andreea Morar şi Mădălina Bendre. Totodată, în top regăsim şi doi sportivi de la secţia de tenis de masă. Este vorba despre Camelia Chira şi Antonio Taloş, clasamentul fiind completat de doi luptători, David Rus şi Rareş Iacob.

Pentru performanţele obţinute de sportivi în acest an, conducerea clubului a făcut un efort pentru a-i putea răsplăti cumva în acest final de an. Astfel, miercuri, la Hotel Stadion a avut loc o festivitate de premiere în care sportivii au primit cupe, flori şi premii în bani, în semn de apreciere pentru munca depusă în acest an şi rezultatele obţinute.

Prima campioană naţională la box feminin, prezentă la premiere

La festivitatea de premiere de miercuri a fost prezentă şi Anita Szucs, nimeni alta decât prima campioană naţională la box feminin din Sălaj. Anita a fost medaliată cu AUR la Campionatul Naţional din 2001, de la Sighetu Marmaţiei.

Maestrul Ioan Popa a profitat de această ocazie şi a premiat-o pe fost sa elevă, Anita Szucs, cu o cupă specială, anunţând că intenţionează să mai premieze şi alţi sportivi de la secţia de box pentru rezultatele lor. Totodată, a avut loc şi o discuţie de la o campioană la o altă campioană între Diana Tănăsescu şi Anita Szucs.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in BOX