Connect with us

Sporturi

Medaliații de la CSM Zalău, SCM Zalău şi CSS Zalău vor fi premiaţi de autorităţile judeţene

Aproape 20 de sportivi de performanţă de la cele trei cluburi din municipiu, care în anul 2022 au obţinut rezultate notabile la Campionatele Naţionale, Europene sau Mondiale, vor fi premiaţi miercuri de către Consiliul Judeţean Sălaj

Din păcate, în acest an, Ministerul Sportului nu a reuşit să aloce fondurile necesare, pentru ca Direcţiile Judeţene de Sport şi Tineret din ţară să poată premia sportivii anului, într-o adevărată gală a sportului.

Astfel, nici în Sălaj, în anul 2022 nu va exista gala sportului, dar nici premierea celor mai buni sportivi ai anului în Sălaj, în clasamentele întocmite de DJST. O veste bună pentru sportivi vine totuşi de la Consiliul Judeţean Sălaj.

La fel ca şi anul trecut, autorităţile judeţene vor organiza un eveniment special, în cadrul căruia mai mulţi sportivi şi antrenori vor fi premiaţi. Este vorba despre sportivii de la SCM Zalău, CSM Zalău şi CSS Zalău, care în anul 2022 au cucerit medalii la Campionatele Naţionale, Campionatele Europene sau Campionatele Mondiale.

Conform celor spuse de reprezentanţii Consiliului Judeţean, pe această listă se vor regăsi 19 sportivi, dar vor fi premiaţi şi şapte antrenori. Cu toţii vor primi diplome şi premii în bani, conform unui regulament stabilit încă de anul trecut de către instituţia condusă de Dinu Iancu-Sălăjanu.

Evenimentul va avea loc miercuri, 21 decembrie, începând cu ora 18.00, la Brilliant Parc. Să spunem că, în anul 2021, fondul de premiere a fost de 63.000 lei, sumă din care au fost premiaţi 51 de sportivi şi 6 antrenori.

Vom reveni cu amănunte.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in Sporturi