Connect with us

DIVIZIA A1

FOTO – Ce victorie. SCM Zalău câştigă în minim de seturi cu fruntaşa Rapid Bucureşti

Zălăuanii au reuşit să se impună cu 3 – 0 în faţa giuleştenilor, în ceea ce a fost ultimul meci al turului. Este a doua victorie pentru SCM Zalău în faţa Rapidului, după ce s-a impus şi în capitală, într-un meci din Cupa României


După două eșecuri consecutive in Divizia A1, SCM Zalău spera să obțină un rezultat pozitiv în meciul de azi, de la Sala Sporturilor din Zalău, cu Rapid.

Cele două echipe s-au aflat la cea de-a treia întâlnire din acest sezon, după ce s-au duelat în dublă manșă în Cupa României. În Cupă, Zalăul a câștigat la București, in timp ce Rapid a câștigat sub Meseș. Însă, SCM avea să se califice mai departe.

Azi, cele două s-au duelat din nou sub Meseș, in ultimă etapă din turul Diviziei A1.

Primul set a fost destul de echilibrat și cele două formații au mers cap la cap până la 9 – 9, după care gazdele s-au distanțat la trei puncte, iar la 12 – 9, antrenorul Rapidului a solicitat primul timp de odihnă.

A fost de bun augur, deoarece Rapid a recuperat și a trecut la conducere, scor 16 – 17, scor la care Dragan Kobiljksi a solicitat al doilea său timeout.

Finalul de set a fost unul incendiar, cu Rapid având minge de set la 23 – 24, dar SCM avea să revină fantastic și că câștige primul set cu 26 – 24.

Setul al doilea a început bine pentru SCM Zalău, cu serviciul foarte bun al lui Alexandru Ionescu, iar gazdele aveau 6 – 2. S-a făcut 9 – 4, dar rapidiștii aveau să se apropie la două puncte, scor 10 – 8, după un punct controversat, la care zălăuanii au solicitat out, dar arbitrul a acordat punctul Rapidului.

Oaspeții aveau să câștige și următorul punct, iar la 10 – 9, Kobiljksi a cerut timeout. Din păcate pentru gazde, oaspeții și-au continuat revenirea și chiar au preluat conducerea, scor 12 – 13.

Însă, băieții lui Kobiljksi au recuperat datorită punctelor reușite de Filip sau Ionescu și au revenit la conducere, scor 18 – 16 și în cele din urmă, SCM avea să câștige și acest set, scor 25 – 20.

La 2 – 0 la seturi, zălăuanii și-au dorit să închidă meciul in al treilea set. A fost destul de echilibrat și acest set, iar începutul a semănat cu primul set, cele două mergând cap la cap până la 9 – 9, după care Zalăul s-a desprins la 13 – 10.

Avantajul Zalăului a crescut și mai mult, scor 17 – 13, iar publicul prezent în sala speră că favoriții lor sa obțină o victorie în minim de seturi in fața unui adversar redutabil.

Băieţii lui Dragan Kobiljski şi Marius Lazăr aveau să le ofere acest cadou de sărbători şi au închis setul cu 25 – 19. Alexandru Ionescu a fost cel mai bun marcator al Zalăului, cu 18 puncte.

SCM Zalău – Rapid 3 – 0 (24, 20, 19)

Mai multe pe acest subiect, în ediția ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 21 decembrie.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in DIVIZIA A1