Connect with us

DIVIZIA A1

SCM Zalău, locul 6 la final de tur, indiferent de dezondământul partidei cu Rapid

În cele 10 etape, SCM Zalău a acumulat 16 puncte, înregistrând cinci victorii şi cinci înfrângeri. ”Încercăm ca raportul dintre investiţii şi rezultate să fie unul corect la echipă”, spune Adrian Feher


Cu o sumedenie de transferuri în vară, SCM Zalău a suferit la capitolul omogenizare în acest tur de campionat. Din punct de vedere al bugetului, gruparea de sub Meseş nici nu a putut concura cu marile forţe din Divizia A1, astfel că formaţia zălăuană va încheia prima parte de campionat pe locul 6. Acest loc este ”bătut în cuie” la final de tur, indiferent de ce va face SCM Zalău în partida cu Rapid Bucureşti.

Zălăuanii au acumulat până acum 16 puncte, înregistrând cinci victorii şi cinci înfrângeri. Gruparea de sub Meseş nu a izbutit decât să-i smulgă un punct liderului Dinamo, pierzând în trei sau patru seturi confruntările cu Steaua, SCMU Craiova şi Arcada Galaţi.

Cu echipele din a doua jumătate a clasamentului, SCM Zalău s-a descurcat fără probleme, cu excepţia jocului de sâmbătă, de la Dej, de unde zălăuanii s-au întors fără puncte.

”Noi în acest sezon suntem o echipă de mijlocul clasamentului. Tot aud fel şi fel de declaraţii vizavi de bugetele echipelor, dar eu am altă viziune asupra sportului şi a ceea ce se întâmplă pe teren. Trebuie să vorbim de sport şi mai puţin de bugete. Dacă eşti manager la Zalău înseamnă că în acest oraş este locul tău de muncă, iar dacă nu îţi convine, poţi pleca în altă parte, fiindcă dacă ai valoare cu siguranţă eşti ofertat să conduci echipe cu bugete de milioane de euro”, ne-a declarat Adrian Feher.

SCM Zalău speră ca duminică să obţină prima victorie în faţa unei echipe cu pretenţii din Divizia A1 iar situaţia din clasament să fie îmbunătăţită până la finalul sezonului regulat, astfel încât să intre în play-off de pe un loc cât mai bun.

 ”Încercăm ca raportul dintre investiţii şi rezultate să fie unul corect şi să ne clasăm cât mai bine în acest campionat, care este unul extrem de puternic. Faţă de anul trecut a mai apărut o echipă puternică precum Rapid. Trebuie să ne gândim la un lucru, că două echipe cu investiţii extrem de mari nu vor câştiga medalii în acest sezon. Campionatul este extrem de echilibrat şi cred că după investiţii, Divizia A1 este după campionatul din Rusia, Polonia, Italia şi Franţa”, spune Feher.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in DIVIZIA A1