Connect with us

ATLETISM

FOTO. Cei mai buni sportivi de la CSS Zalău au fost premiaţi într-un cadru festiv!

Într-un eveniment organizat în sala festivă de la Şcoala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Zalău, cei mai buni sportivi ai Clubului Sportiv Şcolar au fost recompensaţi pentru rezultatele deosebite obţinute în acest an. Conducerea clubului a acordat cupe, diplome, medalii, dar şi premii în bani pentru sportivii din Top 10


În anul competiţional 2022, sportivii de la CSS Zalău au avut rezultate merituoase. Secţia de lupte libere a reuşit medalie de argint şi un loc 5 la Balcaniadă, dar şi locuri 1, 2, 3 atât la Campionatele Naţionale Şcolare, cât şi la Cupa României sau Campionate Naţionale la toate nivelele, copii, cadeţi şi juniori.

Secţia de handbal este secţia care are cei mai mulţi elevi sportivi înscrişi, fiind opt grupe care participă cu succes la toate nivelele de vârstă în Campionatele Naţionale.

Voleiul a participat la toate nivelele de vârstă, minivolei, speranţe, cadeţi şi juniori calificând trei echipe la turneul final, în primele 6 echipe ale ţării. Şi secţia de atletism a avut un an bun, iar Maria Csiki a devenit campioană naţională, în timp de Răzvan Sabo a ocupat un loc 2 la Campionatul Naţional de Cros pe echipe.

Una peste alta, joi, 15 decembrie, a venit momentul ca sportivii să fie recompensaţi de conducerea clubului pentru rezultatele obţinute. Astfel, în sala festivă de la Şcoala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Zalău, CSS a organizat o festivitate de premiere a celor mai buni sportivi pentru anul 2022.

Directorul Dorian Faur şi antrenorul secţiei de lupte libere, Gheorghe Panc au fost prezentatorii evenimentului şi în ordine descrescătoare au invitat sportivii pe scenă, pentru a-şi ridica premiul, în timp ce fundalul sonor a fost acoperit de colinde superbe.

Pe locul 10 s-au clasat patru sportivi, Gheorghe Domuţa (fotbal) şi Adrian Taloş, Sorin Ardelean, Christian Ghiran şi Mihai Rednic de la secţia de lupte libere. Pe locul 9 au fost handbalistele Andreea Serencu şi Miruna Labo, în timp ce locul 8 a fost ocupat de echipa de minivolei, clasată pe locul 6 la nivel naţional în campionatul trecut.

Locul 7 a revenit echipei de speranţe care în acest an s-a clasat pe locul 4 pe ţară, performanţă reuşită şi de echipa de juniori I care s-a clasat pe locul 6 în clasamentul de final de an al celor mai buni sportivi de la CSS Zalău.

Pe locul 5 a fost Vlad Vasian, cel care pe lângă performanţa reuşită cu echipa de juniorii I, este şi membru al echipei din Divizia A1, SCM Zalău, formaţie pentru care a şi debutat în acest sezon.

Pe locul 4 a fost atletul Răzvan Sabo, cel care în 2022 are medalie de argint la Naţionalele de cros pe echipe, cu dublă legitimare la CSM Cluj şi luptătorul Sebastian Pocola, care a luat locul 1 la Campionatul Naţional de Aptitudini Specifice U 13.

Ultima poziţie a podiumului a fost împărţită de sportivi de la secţia de lupte libere. Nicoleta Paşcalău (două locuri 2 la cupa României, un loc 2 la Campionatul Naţional U 13 şi un loc 2 la Campionatul Naţional U 15), Sebastian Ghiran (vicecampion naţional şcolar) şi Daniel Barna (medaliat cu bronz la Naţionalele de cadeţi). Nicoleta Paşcalău nu a putut fi prezentă la premiere, fiind plecată în pregătire cu lotul naţional.

Mai apoi, a venit rândul Mariei Csiki să urce pe scenă, pentru a fi recompensată pentru titlul de campioană naţională la 800 m, U 16, dar şi pentru două locuri 3 obţinute la 1.500 m şi 800 m, tot la U 16.

Cel mai bun sportiv de la CSS Zalău în anul 2022 a fost George Prodan, sportiv care în acest an are un loc 3 la Cupa României U 15, un loc 3 la Campionatul Naţional U 15, un loc 2 la Naţionalele de cadeţi, este campion naţional la juniori III, având şi un loc 5 la Balcaniadă, competiţie la care a mai câştigat şi o medalie de argint cu echipa.

Sportivii au primit cupe, diplome, medalii, dar şi premii în bani.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in ATLETISM