Connect with us

FOTBAL

Gala Fotbalului Sălăjean revine cu ediţia a III-a

Evenimentul nu a putut avea loc în anii 2020, respectiv 2021, însă, pe data de 16 decembrie, AJF Sălaj va organiza ediţia a III-a, la Restaurantul Transilvania


În anul 2018, Asociaţia Judeţeană de Fotbal Sălaj a organizat prima ediţie a Galei Fotbalului Sălăjean. A fost o gală în care au fost premiaţi foşti jucători de legendă ai judeţului, dar şi cei mai buni jucători, conducători, antrenori sau arbitri din Liga a IV-a, respectiv Liga a V-a.

În anul 2019 a avut loc ediţia a II-a, după care evenimentul nu a mai putut fi organizat în 2020, respectiv 2021 din cauza restricţiilor cauzate de pandemia de coronavirus.

Însă, forul condus de Daniel Sabou şi-a propus ca în acest an să organizeze ediţia a III-a şi a stabilit deja data şi locul evenimentului. Astfel, Gala Fotbalului Sălăjean va avea loc vineri, 16 decembrie, începând cu ora 17.00, la Restaurant Transilvania.

La fel ca şi la ediţiile precedente, AJF Sălaj îşi propune să acorde premii speciale pentru foştii jucătorii care au făcut cinste judeţului.

Totodată, Asociaţia Judeţeană de Fotbal va premia şi cei mai buni jucători din Liga a IV-a, respectiv Liga a V-a, cei mai buni portari, cei mai buni antrenori, cei mai buni conducători, cei mai buni juniori şi cei mai buni arbitri şi arbitri asistenţi.

Se vor face trei clasamente, Liga a IV-a, Liga a V-a Seria Est şi Liga a V-a Seria Vest. Cluburile afiliate au primit un chestionar în care şi-au putut exprima voturile cu privire la aceste clasamente.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in FOTBAL