Connect with us

Social

A murit femeia de 71 de ani din comuna Someș-Odorhei, care a fost violată și tâlhărită în propria locuință

Pe data de 1 octombrie, un adolescent din comuna Someş-Odorhei a pătruns în locuinţa unei femei de 71 de ani din satul Domnin, pe care a agresat-o, a violat-o şi s-a făcut nevăzut. În zilele trecute, femeia a murit


O femeie de 71 de ani din comuna Someș-Odorhei a trecut prin chinuri groaznice, la care a fost supusă de către un tânăr care ar fi putut să-i fie nepot.

Coșmarul a început pe data de 1 octombrie, la ora 23:28, când un tânăr de 17 de ani a intrat cu forța în casa bătrânei, a agresat-o și a violat-o, după care s-a făcut nevăzut.

Se pare că făptuitorul este un cetățean de etnie romă din localitate, cunoscut cu antecedente penale.

Polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Jibou s-au deplasat imediat la fața locului și au demarat cercetările în vederea stabilirii situației de fapt, identificării autorului și dispunerii măsurilor legale, pentru comiterea infracțiunii de viol.

Față de agresor, polițiștii au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore urmând ca pe 3 octombire, să fie prezentat în fața instanței cu propunere de arestare preventivă, pentru 30 de zile.

După cele întâmplate, Consiliul Comunitar Consultativ – înfiinţat recent la nivel de comună – i-a oferit pachete cu alimente. Primăria a dorit să o ajute pe femeie să treacă mai ușor peste această iarnă, ducând-i o căruță de lemne.

După ce a fost violată, femeia a fost dusă la un azil de bătrâni, pentru a putea trece cu bine peste acest coşmar. Din păcate, în urmă cu o săptămână, biata femeie a murit.

Fiind singură de mai mulți ani, aceasta s-a zbătut să supraviețuiască tuturor neputințelor, iar cel mai dureros este faptul că nu a avut parte de liniștea bătrâneții.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in Social