Connect with us

Actualitate

FOTO&VIDEO. Elicopterul SMURD a intervenit la un accident grav soldat cu patru victime

Un grav accident rutier s-a petrecut astăzi pe raza localității clujene Jucu. La fața locului a fost chemat și elicopterul SMURD de la Jibou. Traficul a fost întrerupt temporar pe DN 1C Cluj-Napoca – Gherla, după ce un autoturism a lovit un autotren staționat în afara carosabilului


Pompierii de la Detașamentul 1 Cluj-Napoca au intervenit astăzi la un grav accident petrecut în localitatea Jucu. Apelul de urgență a fost primit undeva la ora 14:50.

În accident au fost implicate un autocamion și două autoturisme.

În urma accidentului, trei persoane au rămas încarcerate într-un autoturism, respectiv un autocamion.

Salvatorii au extras în siguranță victimele și le-au predat echipajelor medicale.

Ulterior, la spital au ajuns două femei și doi bărbați, care erau conștienți, dar prezentau multiple traumatisme.

La fața locului a fost trimis și elicopterul SMURD de la Jibou. De asemenea, au intervenit două autospeciale de descarcerare, două ambulanțe SMURD și două de la Serviciul Județean de Ambulanță.

Din primele cercetări efectuate la locul accidentului rezultă că autoturismul condus de bărbat în vârstă de 41 de ani, din Cluj-Napoca, la pătrunderea pe drumul național, cu intenția de a se deplasa înspre Cluj-Napoca, a intrat în coliziune cu autoturismul condus înspre  Gherla, la volanul căruia se afla un bărbat de 55 de ani, din Dej.

Ulterior impactului, cel din urmă autoturism a fost proiectat pe sensul opus, într-o autoutilitară condusă de un bărbat în vârstă de 53 de ani. Au fost rănite patru persoane, dintre care doi șoferi, respectiv doi pasageri. 

Testările alcoolscopice ale șoferilor au avut rezultate negative.

Vezi

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in Actualitate